Бойко Борисов си призна: Не рисувам добре

  • 28 октомври 2011 09:12

  • 879
  • 4
Бойко Борисов си призна: Не рисувам добре
©

Нито рисувам добре, нито ми е важно да бъда почетен член на СБХ. Това заяви в предаването Здравей България по Нова тв премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

На въпрос защо Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко го е сравнил с Пикасо премиерът отговори, че малко хора разбират хумора на културния министър. Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко оправда почетното членство на премиера със скиците, които прави по време на правителствените заседания. Освен с Пикасо, той го сравни и със Силвестър Сталоун, който продава свои картини.

Години наред сградата на Шипка 6 се знае като галерията, заяви в предаването Борисов. Десетилетия имаше спорове между Софийския университет и Съюза на българските художници. Дойдоха, за да решим този въпрос. Накрая университетът се съгласи да направи заменка – Шипка 6 да мине към СБХ, а бившият механотехникум да бъде дадена на Алма Матер. Направихме услуга на галерията и университета, убеден е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
879 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.10.29 | 18:46

4
ти не само не можеш да рисуваш - не можеш и да правиш читава политика в интерес на Българите - ето това е голям проблем, Боко и никакви пмитивни гербарски ерупции не моат прикри тоизи фатк!!
николай

2011.10.29 | 18:36

2
Тоя какво може въобще да прави освен да играе карти, люпи семки и реже ленти... абсолютен тъпак! при това министър-председател на България...Комикс

2011.10.29 | 18:39

3
Ааа, не съм съгласен, на маймуна го обърнахти туй Бочко тиквеничовчето!!! То може да си бърка и в носа, където криминалната полиция би намерила МНОГО отпечатъци от пръсти!!!-)))

2011.10.29 | 18:36

1
Аз пък предлагам вместо да се наливат пари за сградата на Шипка 6 да се раздадат пари на пенсионерите. Явно тези не заслужават нищо след толкова големи скандали за нищо .Борисов остави ги да си живеят в социализма,със срутената къщичка дорде им уври главата.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини