Премиерът: Увеличаваме пенсиите на всички

  • 28 октомври 2011 08:57

  • 2473
  • 7
Премиерът:  Увеличаваме пенсиите на всички
©

Пенсиите на всички пенсионери ще бъдат повишени през следващата година. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в предаването Здравей България по нова тв. За увеличението ще бъдат предвидени 250 млн. лв. Повишението няма да се отрази чувствително на хората, но това беше обяснено от Борисов с думите “много пенсионери, малко се отразяват“

За социалните плащания през следващата година са заложени около 1 млрд. лв. Над 1,6 млрд. лв обаче трябва да бъдат платени догодина заради операцията по дълга направена от Милен ВелчевМилен Велчев Милен Велчев е роден в София. Завършва международни отношения във ВИИ „Карл Маркс“ през 1988 по време на управлението на НДСВ. Освен това трябва да се предвидят и 300 млн. лв, за да се платят мотрисите на БДЖ, изчисли Борисов.

Вместо да изразходват излишъка, Тройната коалиция е взела кредит. Нарушенията според премиера обаче не спират дотук. Сделката с хеликоптерите за армията е сключена във френска банка, където е направен залог. При изпълнението обаче според договора се предвижда банката да изтегли 82 млн лв директно от бюджета без значение дали имаш или нямаш. Това ни връзва ръцете за по-големи социални разходи, обясни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
2473 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Гого

2011.10.31 | 11:01

4
Ще им замаже очите на пенсионерите предизборно не вярвам да им увеличи пенсиите повече от десет лева. За мен лично Б.Б е провал от всякъде продажник на Българските интереси докато Гърците успяха да си намалят външният дълг със 100 милиарда евро нашият като се разхожда във Брюксел нищо не направи. Само похарчи пари на Българския данъкоплатец ако каже във Европарламента колко е минималната заплата сигурно ще си умрат от смях и за шенген едва ли ще ни допуснат. За две години нито се справи със корупцията нито със безработицата а икономиката въобще я няма. Само се набива на Българина по телевизия и вестници как да пести от ток вода парно като си сваля радиаторите че сме били във криза е докога ще бъде така вече двайсет години не сме мръднали. Гърците за една седмица със стачки и хоп сто милиарда по малко.

2011.10.31 | 11:03

7
prav si az sam za grajdanska voyna napravo
Пенсионер

2011.10.31 | 11:02

6
Как да се разпределят парите за пенсии ? Естествено, с еднакъв процент увеличение за всички пенсионери ! Престанете да нарушавате системно Закона за определяне размера на пенсиите и да дразните хората с подхвърляне на късчета само на отделни групи пенсионери, само защото били с по-малки пенсии ! Не връщайте назад колелото на историята с пробутване на незаконна пълзяща уравновиловка !

2011.10.31 | 11:02

5
ТАКА И ОЧАКВАХ ВЪВ ФОРУМА ИМА САМО ДВАМА "РЕСПЛОНДЕРА", КАКТО ОТ ВЧЕРА ИМ ВИКАТ НА ЧБГ - ЕЙ ГИ НАШ ГОГО И ПАПАГАЛ, СЛУШАЛ В "ТАЗИ СУТРИН" ПО БТВ, ХАМСТЕРА СТАНИШЕВ!!! СРАМА НЯМАТ СИГУРНО И ПЕПЕЛ, ТО СЛЕД ТЕЗИ СЛЪЗЛИВИ ИЗЛИЯНИЯ ХАМСТЕРОВИ, ТРЯБВАШЕ С ВТОРОТО ПОНЕ ДА СЕ ПОРЪСЯТ И НЯМАШЕ ДА ИМ ЛИЧИ НА ЕДНИ ОТ ТЯХ - ОЛИГОФРЕНИЯТА, НА ДРУГИ ШИЗОИДНОСТТА, НА ТРЕТИ ТО ТРЕТИ НЯМА, АМА ИМА И ДЕБИЛИ - ЧБГ!!!
Ц.Ц.

2011.10.31 | 10:59

1
Докога, Боко, все някой друг ще ти е виновен за некадърното ти управление!?!? Като гледаме само какви избори провеждаш, само слепците ще ти се хванат на пожарникарските лъжи! Две години и половина вече по правилото: "Една лъжа, повторена 100 пъти, се превръща в истина". Нали знаеш кой е автора на тази мисъл? Не Винету, а Гьобелс.
До Ц.Ц.

2011.10.31 | 11:00

3
Ц.Ц.КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ,И Ц.Ц...ТРЯБВА ДА ЗАМЪЛЧИ!"НЕКАДЪРНОТО"УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ,Е 100 ПЪТИ ПО КАДЪРНО ОТ ТОВА НА СТАНИШЕВ И ДОГАН!БОРИСОВ СПЕЧЕЛИ,НЕ ЗАЩОТО Е КОЙ ЗНАЕ КАКЪВ ПОЛИТИК,А ЗАЩОТО ВИЕ,НЕГОВИТЕ ПРОТИВНИЦИ,СТЕ ЖАЛКИ!ИЗЛИЗА,ЧЕ ЕДИН "ПОЖАРНИКАР"ВИ "СЛОЖИ ШАПКАТА",КАКТО КАЗВАШЕ"БАШ МАЙСТОРА"!?И ЗА ПОВТАРЯНИТЕ ПО 100 ПЪТИ ЛЪЖИ НЕ СТЕ ПРАВИ,ЗАЩОТО БКП-БСП,НЕ 2.5 ГОДИНИ,А ПОВЕЧЕ ОТ 100 ГОДИНИ ПОВТАРЯ СВОИТЕ ЛЪЖИ,НО ТОВА НЕ ГИ ПРЕВЪРНА В...ИСТИНИ,НАЛИ?И В ТОВА НЕ ГО КАЗВА ВИНЕТУ,НИТО ГЬОБЕЛС,А ЦЕЛИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ,КОИТО ПРАТИ ПАРТИИ,КАТО БСП...НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!НО ТОВА ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ,ЗАЩОТО НЕ СТЕ...ПОЖАРНИКАРИ...
kinesiotapebg.eu

2011.10.31 | 11:00

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини