Зеленогорски: ДБГ и РБ няма да подкрепят кандидатурите за подуправители на БНБ

  • 19 юли 2015 15:25

  • 1520
  • 1
Зеленогорски: ДБГ и РБ няма да подкрепят кандидатурите за подуправители на БНБ
©

От „Движение България на гражданите” и Реформаторският блок няма да подкрепим кандидатурите за подуправители на БНБ, които са част от бившето управление на Централната банка. Те имат солидарна морална отговорност за всичко, което се случи с КТБ. Това каза в Стара Загора заместник-председателят на ДБГ и съпредседател на Парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски.

"Въпрос на чест е сам да си тръгне всеки от тях, вместо да чака да бъде предложен за нов мандат", каза още той. "Те всички имат отношение към извършеното нарушения и източването на близо 5 млрд. лева, което е бюджетът на столицата за три години или сумата на пенсиите на всички български пенсионери за 7-8 месеца", допълни Зеленогорски.

"Надявам се Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г. да преосмисли позицията си и да внесе друго предложение за подуправители, още повече, че няма и стабилно мнозинство и съгласие по отношение на тези трима подуправители", категоричен бе Зеленогорски.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1520 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.07.19 | 17:57

1
Увеличавате им заплатите с по 20 хил.лв и ги ставяте да провалят цялатя банкова система.Това го могат!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини