БСП избра кандидат за кмет на Благоевград

  • 09 юли 2015 10:30

  • 1447
  • 2
БСП избра кандидат за кмет на Благоевград
©

БСП вече има кандидат за кмет на Благоевград. Изборът бе направен късно снощи на заседание на общинската организация. На балотаж се явиха общинският лидер д-р Владимир Пандев и общинският съветник Милан Богдански, съобщава БТА.

От 110 участници в конференцията 53 дадоха своя вот за д-р Пандев, а 55 - за Милан Богдански, като две от бюлетините бяха недействителни. Загубилият надпреварата първи поздрави избрания за кандидат за кмет на Благоевград. Пожела му изборна победа и единство в партията.

Пандев подаде и оставката си като общински лидер с мотива, че в този важен момент не може да има два властови центъра. Милан Богдански трябва да изготви стратегия за победата на местните избори и да подреди листата си от общински съветници, която ще води той. Победителят благодари за подкрепата и заяви, че заедно БСП ще победи на изборите и че ще мисли както за града, така и за партията.

Общинският съвет на БСП-Благоевград не стигна до избор на кандидат за кмет на областния център на събранието си на 27 юни. Тогава трима влязоха в битката - архитект Александър Сандев, Владимир Пандев и Милан Богдански. Първият обаче получи само 12 гласа и отпадна от битката. Само два гласа пък не стигнаха на Милан Богдански да успее да спечели още при първото гласуване. Преди решаващия вот кой от двамата ще се бори за кметския стол на Благоевград се оказа, че няма необходимия кворум, което провали гласуването.

Последвайте канала на

1447 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Условия за кандидата:

2015.07.09 | 14:14

2
1. Пълен лъжец и демагог. 2. Заклет комунист. 3. Да работи за чужди (pуcки) интереси. 4.Алкохолик. 5. Да има скрито участие във ВЕИ централа (за ограбване на българите).......

2015.07.09 | 14:14

1
БСП--УМРЯЛА БЪЛГАРИЯ !!

Добави коментар

Водещи новини