Ген. Атанасов за Камен Костадинов: Той е известен като експерт в осигуряване на гласове от ромските

  • 02 юли 2015 09:02

  • 2362
  • 3
Ген. Атанасов за Камен Костадинов: Той е известен като експерт в осигуряване на гласове от ромските
© Булфото

Камен Костадинов употреби недопустимо груб език вчера.

Това заяви в сутрешния блок на БТВ ген. Атанас Атанасов, депутат от Реформаторския блок. Задочният спор между двамата народни представители тръгна преди дни, когато Атанасов разкри, че Камен Костадинов е бил в кв. „Орландовци” по време на сблъсъците между българи и роми. „Аз в „Орландовци” не съм ходили поне от три години. Атанасов е долен клеветник. Знаем всички, че неговата пощенска кутия е гнездо на дезинформативни теории. Как така все на него му дават всякакви сигнали и флашки”, заяви вчера в отговор Костадинов.

Това накара шефа на вътрешната комисия в парламента да поиска право на отговор в предаването, за да разкрие откъде има информация за случилото се в „Орландовци”. „Никога не съм си позволявал да говоря неща, които не съм проверил”, заяви той. По думите на Атанасов, на среща между ръководството на МВР и представители на парламентарните партии, инициирана от Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, са били разкрити конкретни факти за присъствието на Камен Костадинов и Илия Илиев в ромските махали. Там са били съобщени конкретни данни като ден, час и т.н.

„Цялото ръководство на МВР, начело с Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., бяха там, и представители на всички политически сили”, обясни Атанасов. „Камен Костадинов е известен в политическите среди като експерт в осигуряване на гласове от ромските среди”, допълни той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2362 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.07.03 | 01:56

3
Много моля човек , който не може да създаде семейство , да не се меси в държавните дела.

2015.07.03 | 01:55

2
Генерале не се ли умори да лъжеш?

2015.07.03 | 01:55

1
"Генерале" ти си гадно мазно лъжливо джудже :)))))))

Добави коментар

Водещи новини