Зеленогорски с фрапиращи примери в енергетиката

  • 26 юни 2015 07:40

  • 2330
  • 1
Зеленогорски с фрапиращи примери в енергетиката
©

Сред предприятията в държавната енергетика има и такива, които се открояват със заплати около 4000 лв. Това заяви Найден Зеленогорски от Реформаторския блок по Нова телевизия.

Трябва да се обърне голямо внимание върху възнагражденията на фона исканията за увеличение на тока, каза той. Топ мениджърите получават доста големи възнаграждения, посочи той.

Заплатите на народните представители е около 2600 сравни Зеленегорски. Той направи и съпоставката с възнагражденията в образованието, здравеопазването. Това не е адекватно спрямо цялото ни общество, каза той.

Аец Козлодуй има три годишен договор за три милиона лева за поливане на цветя, даде пример още Зеленегорски. Моята работа е да кажа какви са фактите, оттам нататък институциите трябва да си свършат работата.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2330 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
крадливо племе

2015.06.26 | 14:03

1
Крадат , крадат ,крадат .... всички крадат ... Защото няма закони . И да има никой не ги спазва.. Щом главния прокурор - този който трябва най-вече да ги спазва и да следи не го прави - какво очакваме от останалите...Така ли е Цацаров? Помним деня за размисъл - не забравяй...

Добави коментар

Водещи новини