Меглена Кунева: Никой не е защитен от разследване ако има съмнения за злоупотреби

  • 24 юни 2015 18:35

  • 1554
  • 5
Меглена Кунева: Никой не е защитен от разследване ако има съмнения за злоупотреби
©

Нека не се оплакваме, че се намираме на кръстопът и имаме възможност за избор. България не е в застой, а това трябва да ни радва, каза заместник-председателят Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 в ефира на БНТ.

Аз поемем отговорност върху промяната на постановлението и смяната на Ясен Тодоров с Теодора Точкова в бъдещия Националния съвет по антикорупционни политики, допълни заместник-председателят Кунева. Има работа за всички. Нека ВСС да чуе критиките и претенциите на обществото. Хората и репутацията остават. Нека не се успокояваме, че закон ще изчисти всичко, допълни Кунева.

Пред Националният съвет по антикорупционни политики ще може да се получават сигналите за нередности. Никой не е защитен от разследване ако има съмнения за злоупотреби. Това бюро ще има разследващи функции, каза Кунева.

Искаме фокусиран орган, който да се бори с корупцията по високите етажи и за хората, които работят с големи средства, ректорите в университетите и директорите на болниците, работещи в НЗОК., разясни Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Няма да има разследване на подадени доноси от това бюро. Няма как да разчитаме на това, че обществото ни трябва да се обедини, а ние да не го правим. Искаме малко повече доверие в нас самите и в хората, които ще работят в бюрото. Трябва да премахнем корупцията по високите етажи, смята Кунева.

Има съгласие в Реформаторския блок, притежаваме изключително позитивни екипи за местните избори. Реформаторския блок е зад Бисер Манолов като кандидат за шеф на БНБ. Той е изключително силен специалист в сферата. Ние ще подкрепим Манолов, завърши Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

1554 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.06.24 | 22:56

5
Едно е да разследваш, друго е да установиш истина и трето да раздадеш правосъдие и справедливост. Другото е бла-бла...

2015.06.24 | 22:56

4
ot teb triabva da se pochne....razkulachvaneto ....

2015.06.24 | 22:56

3
Кунева умее да използва изтърканите думи най-добре. Преди години говореше срещу Борисов и партията му, сега е при него и му лиже обувките. Всеки бг политик лае срещу другия и като интересите му са в повече се мести при "другия". България няма да има светло бъдеще, може би със цигани, да.

2015.06.24 | 22:56

2
тая като говори дали си вярва ....има ли един осъден или в затвора ....няма ....защото трябва да се почне от управниците ....

2015.06.24 | 22:56

1
За кокошка няма прошка,................

Добави коментар

Водещи новини