Корман Исмаилов: Точките на конфликт ще набъбват (видео)

  • 23 юни 2015 08:04

  • 2733
  • 2
Корман Исмаилов: Точките на конфликт ще набъбват (видео)
© Булфото

Много трудно може да бъде разбита капсулацията по места, защото властта у нас е станала самоцел. Целта е да се контролира всичко политически, финансово и икономически отгоре надолу, а на отдолу нагоре. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от Реформаторския блок Корман Исмаилов.

Проблемите продължават, а някои се и задълбочават, възникват нови кризи. Да дадем пример с проблемите от последните седмици в ромските махали. Никъде не започна дебат как да бъдат разрешени тези проблеми. Защото от тези проблеми ще продължим да страдаме всички. Когато наближат избори тези процеси започват да се канализират за подпомагане на изборния успех в една или друга посока, използват се и криминални елементи, коментира Исмаилов.

По думите му ромите са използвани, защото при тях продължава процесът на сегрегация, което спомага за възникване на конфликти. Би трябвало да сме изплашени, защото утре подобни точки на конфликт ще набъбват и ще са много повече, предупреди депутатът от РБ.

У нас има много хора в политиката, които говорят срещу корупцията, а са забъркани в корупцията, говорят за купуването на гласове, а купуват гласове. Неприлагането на закона, демагогията и двуличието водят дотам, че конфликтите и едва след като избухнат зреят и политиците са принудени да вземат мерки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2733 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пинсионер

2015.06.25 | 21:22

2
българите сме малнциство .трябва да ни се дава на вси4ки банкоматни карти и да вземаме на 4овек по двеста лева на месец като циганите.исмаилов може да уплаши гаргите но не и българите.

2015.06.25 | 21:22

1
Какви 200 лева? Те взимат по 2 бона за 20-те деца. Циганска държава е България. fuck this shit place and nation. След 10 години ще има циганета и всякакви наркомани, а вие ще си гласувате пак за Б.Б и Цветанов за "нова България" ;)

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини