Бареков призова Борисов да отиде в гетата

  • 21 юни 2015 19:09

  • 4069
  • 21
Бареков призова Борисов да отиде в гетата
©

Циганските гета да бъдат ликвидирани в центровете на големите градове, а ромите преместени в по-крайните квартали, където да им се предоставят жилища. Досегашните гета да станат публична общинска собственост и в тях да се построят административни сгради. Тази идея обяви лидерът на ББЦ Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Идеята му бе лансирана от партията първо за София.

Бареков излезе с план за спиране на циганизацията още на евроизборите. Той настоя за въвеждане на образователен ценз за получаване на детски помощи от ромки, които са превърнали раждането в основен източник на доходи, както и образователен ценз – завършен поне 8 клас и изпит по български език и литература при гласуване на избори.

Предизборните кампании не са само сблъсък на идеи, трябва някой и да чуе и разбере тези идеи, а това не може да стане от хора, които не са образовани и не могат да четат, обясни лидерът на ББЦ. Планът на Бареков включва и връщането на казармата под формата на трудова и образователна повинност за всички необразовани и трайно безработни на възраст от 18 до 50 години. Циганизацията ще се пребори само така. Тя се дължи на голямата маса необразовани прости хора, които не могат да хванат живота в свои ръце, посочи Бареков.

Той обясни, че ако службите направят проверка в гетата, ще се окаже, че циганите са по-нелегални от имигрантите, защото масово нямат документ за самоличност. „Повечето от жителите в тези гета са без лични карти – или са ги продали, или са им ги взели лихварите. Тези лични карти се ползват от фирми за източване на ДДС или с тях други роми с вече отнети документи за кражби и джебчийство продължават да извършват престъпления в цяла Европа. Ще се окаже, че не само не знаем броя на циганите в България, но и че половината не са никакви – не са български граждани“, обясни той.

„Ако не се реши циганският проблем и проблемът с монопола на ДПС върху цели слоеве от обществото, ще стигнем до ситуация да имаме една партия ДПС с милион избиратели на етнически принцип и една партия ГЕРБ, без възможност за трета и четвърта партия. Затова аз съм твърд последователен противник на ДПС. Тя е вредна за българското общество, ако я оставим да се развива, ще става по-голяма. Циганите гласуват вече повече за ДПС от турците, защо държавата позволи това?, попита той.

Бареков бе категоричен, че трябва да се влезе в гетата и циганизацията на обществото да бъде спряна. Той отхвърли обвиненията, отправени към него, че е платил на протестиращите в "Орландовци". „Голямо безумие е някой да вади пари да купува запалка и да пали буре с барут! Това са млади хора, които бяха набити от циганите и логично настъпи ответната реакция. Това, което ние платихме, беше лечението на тези хора“, обясни лидерът на ББЦ.

„Това не е битов конфликт, каквато е удобната теза на Бъчварова и реформаторите. Понеже "Атака" избяга от тази ниша, а патриотите се омаскариха, трябва такива партии като нас от ББЦ да кажат: "Край на вакхалията!", каза Бареков.

Той призова Борисов да отиде в гетата, да участва в кръгли маси, да чуе и гласа на българите. Аз се моля да няма трупове в тази война, защото тя ще прерасне във вендета, предупреди лидерът на ББЦ. „Аз съм от крайна европейска формация – крайните консерватори, крайното дясно, а не това, което се води фашизъм. Само, че ние имаме много ясна, стриктна политика по въпросите за малцинствата и имигранти, когато те са незаконно пребиваващи. Не случайно ние спечелихме изборите във Великобритания, Полша и Дания с такава платформа“, обясни Бареков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4069 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2015.06.23 | 06:27

21
Бареков - ти и Манолова и такива като вас - са виновни за състоянието на държавата. Заради вас 2 милиона българи напуснаха страната. Сега си седнал акъл да даваш... Сляп ли си , глух ли си или се правиш на такъв...?
не син

2015.06.23 | 06:26

20
Когато един помияр "подкрепи" справедлива кауза той всъщност я саботира и обезценява !

2015.06.22 | 17:03

14
trola na gerb si pishe sam, nai golemiq smotanqk :)

2015.06.22 | 17:43

19
САМО АТАКА ДПС И ГЕРБ
до Бареков

2015.06.22 | 17:43

18
жилища???? а джобни да им дадем ли?
аман от прости хора!

2015.06.22 | 17:43

17
Я,лайното се показва предизборно!Що не е с бронижелетка тоя клоун на ДПС и БСП?

2015.06.22 | 17:42

16
Заради такива като него и кака му Мая, сме на това дередже.. С циганите ще се справим, когато сме единни. Те двамата са точно тези които разделят държавата. И сега седнал да ми се плюнчи.. А бе смотаняк - айде кога ще почваш да "чистиш ръцете"...

2015.06.22 | 17:42

15
Тоя помияр започна отново с помиите.

2015.06.22 | 17:03

13
Ако барека отиде в столипиново ще му залижат задния бретон!

2015.06.22 | 17:03

12
Чакам си китайския таблет от теб Дудук :)
веднага

2015.06.22 | 17:02

10
КАК СИ ПРИЕХТЕ 16милиарда ЗАЕМ БЕЗ ДА ПИТАТЕ ХОРАТА,ТАКА ПРИЕМЕТЕ ВЕДНАГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОНЕ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ И СУБСИДИИ ЗА ПАРТИИТЕ ОТ 2,50лв.ЗА ГЛАС И НОВИ ИЗБОРИ. ЗАЩОТО НА РЕФЕРЕНДУМА ЩЕ ЗАМАЖЕТЕ САМО ОЧИТЕ НА ХОРАТА НО ГЕРБ И ДПС ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРОТИВ И НЯМА ДА МИНЕ НО ХОРАТА НЯМА ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ .КАКВО ОБЩО ИМА МЕЖДУ ГЕРБ И ДПС??????????? И РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА

2015.06.22 | 17:02

11
От далеч си личи седерестията ти ! Връщай се в психиатрията !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини