МВР прилага еднакви мерки за всички, независимо от етноса, увери Бъчварова (видео)

  • 17 юни 2015 12:42

  • 1461
  • 5
МВР прилага еднакви мерки за всички, независимо от етноса, увери Бъчварова (видео)
© Булфото

При последните събития в "Орландовци", преди това в Гърмен, мерките, които прилага полицията, са равни към всеки един, който нарушава обществения ред, независимо кой е, къде живее и в коя махала.

Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., след заседанието на Министерски съвет, цитирана от "Фокус".

Относно това дали хората, които си играят с огъня, ще бъдат спрени или етническото противопоставяне ще разклати държавността на България, както и дали ще бъде преборена корупцията по високите етажи, Бъчварова коментира: "Полагаме всички усилия, надявам се това да бъде разбрано и видяно. Не можем с едно движение да решим проблеми, които са трупани с годините".

"Мога да ви уверя, че имаме желание, намерение и всички усилия, които трябва да полагаме, за да започнем да решаваме натрупаните проблеми в рамките на нашите правомощия", допълни тя.

"Темата за корупцията е много голяма. Току-що приехме проектозакона , внесен от г-жа Кунева. Предстои дебат, това също е голяма тема и по нея МВР ще работи според своите правомощия", обясни Бъчварова.

Във връзка това дали ще има наказани полицаи, които правят расистки изказвания, вицепремиерът коментира: "Има дисциплинарна проверка и след това ще ви информираме за резултатите от нея и препоръките, които се дават". "Принципът, по който работим, е да няма специални мерки по отношение на специални групи или хора. Това важи и за служителите на реда", уточни Бъчварова.

Последвайте канала на

1461 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
пълни лъжи

2015.06.18 | 13:24

5
Арестуваха само Български момчета няма задържан нито един ЦИГАНИН гласоподавател с ,който пак ще дойдат на власт.
Чуждите елементи

2015.06.18 | 00:53

4
различни от Българина не може да има равни права племена дошли от пу.|.ка си майна.
Аз

2015.06.18 | 00:24

3
Пазете си цига/ните, да ви е.а майката,скоро ще си останете само стях,ПРЕДАТЕЛИ..........

2015.06.18 | 00:24

2
"МВР прилага еднакви мерки за всички, независимо от етноса, увери Бъчварова"... Бъчварова вярваш ли си ?
гражданин

2015.06.17 | 22:05

1
До кога ще търпите протестиращите полицаи да ВИ поставят на колене .Вникнете в сожиалните мрежи и се запознайте с отношението на хората към синдикалните искания на полицаите .

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини