Не бива да даваме повече статути на мигранти, обяви Джамбазки

  • 12 юни 2015 17:33

  • 1471
  • 5
Не бива да даваме повече статути на мигранти, обяви Джамбазки
© Булфото

По темата да има ли по-малка квота за мигрантите говориха в предаването „Лице в лице“ по бТВ евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки. И двамата обаче изразиха известни различния по въпроса.

Припомняме, преди няколко дни стана ясно, че България ще настоява квотите за мигранти, предлагани от Европейската комисия, да са съобразени с възможностите и географското положение на страните и да са в значително по-малки размери за страни като България, които са външна граница на ЕС и са подложени на силен миграционен натиск.

Ние предлагаме да вземат една част бежанците от нашата територия и да им осигурят по-добър живот някъде другаде, защото ние не можем да ги издържаме. Аз настоявам, че не бива да даваме повече статути, категоричен бе Ангел Джамбазки.

Ние искаме солидарност и тя е двупосочна улица. Ние каквото можем, ще направим, за всичко останало ще помолим Европа да ни помогне, отбеляза от своя страна Андрей Ковачев.

България е държавата с най-нисък БВП, изтъкна това като довод на твърденията си Джамбазки.

„Твърди се, че става дума за бежанци, но в цифрата хора има повече от 200 човека, които не са бежанци, а нелегални имигранти от Африка. Затова възразявам, защото това е категорично двоен стандарт“, допълни той.

Последвайте канала на

1471 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.06.14 | 22:15

5
Никакви мигранти,никакви емигранти.Престъпници и цигани достатъчно си имаме,които да ни прославят из Европа!
Рт

2015.06.14 | 22:14

4
Поредният телевизионен цирк. Нещо като индийски сериал. Решенията отдавна са взети извън България и вашият диспут е безсмислен. Имане добре платени предатели на отговорни постове които си вършат доста добре работата за която са нети. На всички е ясно че тази бежанска вълна може да се прекрати за ден два. Нужна е само заповед да се стреля по НАРУШИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА- което е и редно и правилно НОООО, това е срещу изчекнатите идеи на една 'богопомазана' раса да се затрие белият човек, действията по които текат с пълна сила- равноправие между расите, наплив на емигранти, педерастия, инсцец, липса на религия, липса на ценности, липса на образование- всичко това е с една единствена цел, която е на път да се осъществи. За някакви 50-60 години белият човек бе превърнат в плиткоумно, тъпо, промито същество, грухтящо и самопогубващо се. Искрено се надявам да има останали мислещи хора които да помогнат това да не се случи
Волен Сидеров

2015.06.14 | 22:13

3
BMРО са расисти

2015.06.13 | 17:39

2
интересно ако европейския съюз спусне квота за населението , тогава как ще ни изтребвате , по закон или без закон
IALOVATA KURVA BOIKO-IZIADE XYIA NA DOGAN

2015.06.13 | 11:19

1
AMI TE VEZE NAPULNIHA S TAKIVA -A SEGA SE PRAVQT VIDITE LI NE ISKAME POVEZE !! EIIIIIII KURVIIIIIIII SMURT ZA VAS PRODAJNICI DOLNI

Добави коментар

Водещи новини