Бъчварова наблюдава Гърмен с камери

  • 12 юни 2015 12:24

  • 1099
  • 0
Бъчварова наблюдава Гърмен с камери
©

Случаят Гърмен породи много въпроси, каза народният представител Атанас Мерджанов от парламентарната трибуна по време на традиционния петъчен контрол.

Днес изтича срокът за доброволно събаряне на незаконните постройки, напомни той. Той попита министъра на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. относно набелязаните и предприети конкретни мерки на Министерството по отношение на битовата престъпност.

В Гърмен бях лично, видях какво се случва, работих на място, за да приложим конкретни мерки. На 8 и 9 юни са монтирани в Гърмен, Огняво и Дъбница.

Наблюдаваме ситуацията в тези населени места непрекъснато, коментира вътрешната министърка. По думите й работи се по процеса по разрушаване на незаконните сгради.

Атанас Мерджанов коментира отговора й и заяви, че изненадан от увереността на Бъчварова и, че решаването на битовата престъпност е едва в зародиш. В Гърмен и около Гърмен ромите започват да се изтеглят по високите части на планината, посочи Мерджанов. Липсва увереност в министерството, че тези мерки могат да бъдат изпълнени, посочи още депутатът от БСП.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1099 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини