СДС отива заедно с Костов на избори

  • 25 май 2011 12:04

  • 1195
  • 2
СДС отива заедно с Костов на избори
©

Партньорите от Синята коалиция - СДС и ДСБ, подписаха документи за участието на коалицията в предстоящите избори. Документите, които бяха подписани са обръщение на политическите лидери на Синята коалиция към техните избиратели, както и споразумение за участие в отворените избори в рамките на Синята коалиция.


Лидерът на ДСБ Иван Костов заяви, че всички скептици са били опровергани.
Председателят на СДС Мартин Димитров каза, че наистина има много хора, които са търсили разделянето на Синята коалиция поради една много проста причина, че заедно СДС и ДСБ са по-силни и са сериозен конкурент за следващите избори. „С днешното действие показваме по категоричен начин, че ще се явим заедно на президентските избори с двама кандидати – Румен Христов и Светослав Малинов - кой от двамата ще кажат българските граждани”, посочи Мартин Димитров. По думите му и за кмет на София е същото. „Отиваме на тези избори с ясното съзнание, че сме единствената сериозна алтернатива. Не можем да допуснем България утре да има кмет на София от ГЕРБ, правителство от ГЕРБ и президент от ГЕРБ, при положение, че на нито едно от тези места, те не се справят добре. България има нужда от коректив”, заяви Димитров.

Последвайте канала на

1195 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
irokez

2013.04.16 | 13:26

2
костов и сие нямат шанс нито на тези нито на следващите избори .когато им дадохме управлението на страната се заеха да си осигурят финансов комфорт.По тази причина г-н Костов би трябвало да се показвате по медиите само зада се извините на тия които гласуваха за вас.
LBB

2013.04.16 | 13:26

1
Костов е ясно, че не би имал шанс, а този Мартин е жалка картинка, личи си че не е ходил казарма..... Абсолютен мухльо, и начина му на говорене е като на някой избягал от психодиспансера. Гледа в една точка и стреля заучени изречения, малко като сектант, страшни беден речник, абе.... трагедия.

Добави коментар

Водещи новини