Бивша депутатка носела следствени тайни на Костов

  • 10 октомври 2011 09:55

  • 3669
  • 2
Бивша депутатка носела следствени тайни на Костов
© Булфото

Бившата народна избраничка и президентска съветничка Вержиния Велчева е носила следствени тайни на експремиера и неин съсед Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Това съобщи пред БНР бившата шефка на националното следствие Ани Крулева. По думите й, докато тя оглавявала следствието, Вержиния Велчева го посещавала и изнасяла оттам папки с оперативно интересни данни.

“Идваше в следствието и вземаше всичката оперативна информация оттам. Казваше, че я носи на своя съсед Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, защото не я разбирала”, обясни Крулева.

Потърсена от в. “Труд” за коментар, Велчева заяви: “Ани Крулева е болна жена! Не виждам смисъл да коментирам казаното от нея. Чудя се изобщо на медиите защо канят такива хора.”

Бившата депутатка категорично отрече да е носила следствени тайни където и да било. Не го е правила и в дома на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Без коментар остави и думите на Крулева, че причината за посещенията на “нейния съсед” била, че самата Велчева не разбирала съдържанието на оперативната информация.

“Не виждам разумна причина да го прави. Не мога да кажа защо Ани Крулева казва подобно нещо. Но действията на такива хора, нали знаете, че не се водят от разума”, заключи бившата народна избраничка.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3669 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
2

2011.10.11 | 09:46

2
W W W . O R I GI NA L N I . B E - ВИЖ И КУПИ ЕКИПЧЕТО СИ СЕЗОН 11/12Г.!!
kinesiotapebg.eu

2011.10.11 | 09:46

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини