Десислава Атанасова: Банковата тайна ще падне за банките в несъстоятелност (видео)

  • 05 юни 2015 07:53

  • 1408
  • 1
Десислава Атанасова: Банковата тайна ще падне за банките в несъстоятелност (видео)
©

Банковата тайна ще падне при изпадането в несъстоятелност на дадена банка, това каза председателят на временната комисия към КТБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в сутрешния блок на БНТ.

Всички физически и юридически лица ще бъдат осветени две години до обявяването на несъстоятелността на банката. Ще има информация за клиентите без ясно оказани договори. По отношение за сведенията, които се предоставят по определени точки информацията ще се дава от даването на доходите до обявяването на несъстоятелността на банката, допълни Атанасова.

Не е престъпление да имаш депозит в банка. Не е престъпление да си теглил кредит. Не бива да казваме, че хората които имат отношения с банките, са виновни с нещо. Единствено тези, които са заобикаляли закона или са били с привилегии заради постовете си, те трябва да бъдат проследени, каза бившата министърка.

Заплатите на квесторите в КТБ не са били в полезрението на нашата комисия, допълни Атанасова. За оставката на господин Иван Искров се говори отдавна. Според мен той трябва да си подаде оставката заради КТБ и 4 млрд. лева щета, които бяха нанесени на България.

Последвайте канала на

1408 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.05 | 09:21

1
Desa e kurva ,minetziikata v parlamenta

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини