Петков: Ние не можем да напечатаме бюлетините за изборите, сега ще печатаме за референдум

  • 02 юни 2015 08:27

  • 1926
  • 1
Петков: Ние не можем да напечатаме бюлетините за изборите, сега ще печатаме за референдум
© Булфото

Ние не можем да напечатаме бюлетините за изброите, сега ще печатаме бюлетините за референдум.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ по повод предложението на президента Росен Плевнелиев за избори 2 в 1.

Според мен има смисъл, но много зависи как ще подготвим референдума и какви въпроси ще заложим вътре, подчерта Петков.

Аз за себе си имам едно притеснение, че в общински избори ще бъде много трудно съчетание, защото ще говорим за местна политика, за национална политика, смята той.

Помолен да коментира дали БСП се разпада след напускането и на Страхил Ангелов, Петков отбеляза: „Очевидно е, че има напрежение там – или се искат оставки, или нещо друго. Не искам да ставам част от говорещите негативно за лявото като цяло. Ние от АБВ мислим, че е нужен сериозен дебат за бъдещето не левицата, иначе я обричаме“.

Петков бе помолен да коментира и темата „Гърмен“, където днес се подготвя 10-хиляден протест.
„Не знам дали можем да започнем разговора с Добро утро и не знам дали в деня, на който отдаваме почит към загиналите за свободата на България, това трябва да е основната тема. Но очевидно е, че това е проблем“, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По мое мнение не е приемливо група български граждани да се определят като преговарящи с държавата, още по-малко е приемливо в част от тези групи да присъстват хора с открояващо се криминално минало, изтъкна той.

Според Петков в Гърмен очевидно е нарушаван законът и да се предлага сега на тези, които са нарушили закона, да си купуват земята на цена от 1,20 лв. е цинично.
„Това обижда българския гражданин. Това е нередовна процедура, това е абсурдно! С кой акъл? Кой си ти, че за теб държавата да прави компромиси, при положение, че ти вече си нарушил закона“, недоумява Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Нямаме ли законово отношение към всички, няма как да успокоим отношението. Аз не мислям че това ще се оправи с махането на глави на един или друг началник, категоричен бе Петков от АБВ.

Последвайте канала на

1926 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ooo

2015.06.02 | 11:45

1
mnogo to4no ,edin ot pregovarq6tite se e DIONO BALHATA koito e arestuvan i e pod doma6en arest... tova mom4e ima visq6ti prisadi..ima 12 prisadi .. eto tozi 4ovek gospoda pregovarq ot imeto na balgarskite grajdani... TOVA E CINIZAM GOSPODA..:)

Добави коментар

Водещи новини