Нинова: Промените в Конституцията няма да намалят битовата престъпност

  • 29 май 2015 08:30

  • 1055
  • 0
Нинова: Промените в Конституцията няма да намалят битовата престъпност
©

Промените в Конституцията няма да доведат до намаляване на битовата престъпност. Ромските къщи в гетата също няма да се бутат без последствия, няма да има по-строги наказания и за по-дребните кражби. Промените се правят единствено с цел да се овладее ВСС и да се сложат удобните хора. Това каза депутатът от БСП лява България Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред БТВ.

С формални промени няма да има Искането на оставката на Христо Иванов беше по конкретен повод. Беше внесено за промени решение, което не може да се променя, а това противоречи на самото право. Г-н Иванов като юрист е много добре запознат. По съдържание не споделяме тези реформи, затова няма да подкрепим конституционните промени, категорична бе лявата депутатка.

Вчера в опита си да привлече БСП за каузата за промени в Конституцията за съдебната власт, ГЕРБ предложи председателския пост на комисията, която ще се занимава с тях. Социалистите обаче отказаха с мотива, че са против внесените от управляващите поправки. Според Никова няма как да се подкрепи нещо, което не споделят като съдържание.

По повод обсъжданата оставка на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в в БСП, Нинова каза: "Никой не е искал оставката му, увери тя. "Не съм чула подобно нещо".

Кадиев вбеси съпартийците си за думите му по повод внасянето на промени в Изборния кодекс, с които да се разреши агитацията на майчин език.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1055 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини