Цветанов: ГЕРБ няма да внесе конституционни промени, докато няма консенсус

  • 23 април 2015 13:17

  • 1509
  • 5
Цветанов: ГЕРБ няма да внесе конституционни промени, докато няма консенсус
© Булфото

ГЕРБ няма да внесе конституционни промени, докато не постигне политически консенсус и не събере представителност от всички парламентарни групи.

Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, цитиран от "Фокус".

"Ще разчитаме действително на истински политически консенсус, който да бъде осъзнат достатъчно дълбоко от всички, а не да вървим на тази конфронтация, която наблюдавахме година и половина. Три години три парламента не бяха в състояние да направят избор за главен съдебен инспектор", заяви Цветанов.

По думите му предложенията не са били от политиците или институциите, а от неправителствения сектор в лицето на Съюза на съдиите, които дадоха тези две кандидатури.

Във връзка с това, че днес мнозинството отхвърли точката за арменския геноцид, Цветанов коментира, че предложението е направено в пленарна зала и е гласувано.

"Смятаме, че тези предложения, които бяха направени от народните представители, са важни за законодателната дейност на парламента", каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

1509 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.07.08 | 21:17

5
БРАВО, САМО ТАКА! БРАВО ГЕРБ!
BOIKOOOOOOO KURVOOOOOOOOO

2015.07.08 | 21:17

4
PUKNI TIKVO KRADLIVA I PRODAJNA

2015.07.08 | 21:17

3
Гербълъ няма интерес от промени в конституцията, защото при нова конституция трябва да лежат в затвора по 70 години...
ФЕСБОЙКО

2015.07.08 | 21:17

2
ГЕРМАНИЯ ПРИЗНА ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНЦИТЕ-БОЮ ЩЕ ГО ПРИЗНАЕ ЛИ??? с. Трънак, Айтоско е изградена чешма в тяхна памет. През 2003 г. пред паметника на терористите се поклони и Бойко Борисов, заобиколен от висши кадри на ДПС като Касим Дал и Четин Казак и самия Ахмед Доган.БОЮ НА КОЙ СЕ КЛАНЯ БЕ ЧАЛМОСАНИ.Според запознати със сделката зад цялото ято офшорки стоят освен вече свързваният с „Булгартабак“ ДПС депутат Делян Пеевски, двукратен премиер, котарак-културист, който е и личен приятел на премиера, и почетен председател на етническа партия. Героите със сигурност са разпознаваеми. Това, което остава скрито години след раздържавяването на цигарения холдинг, е как „Булгартабак“ успява да играе ролята на невидимия трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ. Тандем, който все повече се откроява като реално управляващ страната за сметка на широко прокламираната голяма коалиция. БОЮ С КОЙ РАБОТИ БЕ ЧАЛМОСАНИ -ЗАБУЛЕНИ ГЕЙБЕРАСТИ-ЧЕТЕ БЕ ОФЦЕ=БОСТАН.ПОМНИТЕ ЛИ КАК ЧАЛМОСАНИЯ БОЮ ЦЕЛУВАШЕ РЪЦЕТЕ НА ДОГАН
AJ4A

2015.04.24 | 01:11

1
ГЕРБ - последните защитници на БОЛШЕВИШКАТА ДИКТАТУРА И КРЕМЪЛСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, бранят като луди СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, В КОЯТО РАБОТЯТ САМО КОМУНИСТ ДО БОЛШЕВИКА, НА КРЕМЪЛ ВЕРНИ ПОДЛОГИ - ПОСЛЕДНИЯТ ОТБРАНИТЕЛЕН ВАЛ НА ЧЕРВЕНАТА ПЛЕСЕН!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини