Светослава Рудолф: Много политици подвиваха опашки пред кабинета на Цветан Василев

  • 19 май 2015 17:36

  • 4904
  • 5
Светослава Рудолф: Много политици подвиваха опашки пред кабинета на Цветан Василев
©

Ходила съм при Цветан Василев. Не мога да разбера защо, откакто излязоха въпросните списъци, всеки описан в тях трябва да се обяснява. Поставят ни в една абсурдна постановка. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ журналистката Светослава Рудолф.

По времето на описаните срещи Василев беше най-влиятелният банкер и срещите с него бяха нещо нормално. Цялата история в момента е връх на лицемерието и е несправедлива към самия Цветан Василев. Не е справедливо всички да се нахвърлят върху един човек, който не може да се защити обективно. Ако преди година бях казала, че често съм се срещала с него, много хора щяха да ми завиждат. Това още веднъж доказва колко е кратък пътят от "Осанна" до "Разпни го" у нас, заяви Рудолф. Забравила съм дори колко пъти съм ходила при него, но срещите ми са били в качеството ми на служител на ТВ7, обясни тя.

Тя заяви, че не може да се окачестви като близка на Василев, като уточни, че срещите й са били основно заради търсене на подкрепа за телевизионни проекти. Рудолф разказа, че е предложила на банкера да инвестира във филм за сагата с осъдените в Либия български медицински сестри. Журналистката посочи, че проектът бил мащабен и за реализирането му били необходими 6 милиона долара. Цветан Василев беше единственият човек, който ме изслуша, заяви тя.

Светослава Рудолф разказа, че пред кабинета на Василев се е чакало за среща. Виждала съм политици да подвиват опашки там по такъв начин, че чак ме е било срам, каза тя.

Рудолф заяви, че често се е срещала с Цветан Василев и защото не е била съгласна с медийната политика на тогавашния директор на ТВ7 Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Цветан Василев подкрепяше Бареков, защото мислеше, че от него ще излезе читав политик, каза журналистката. В отговор на въпрос дали Василев не е възприемал Бареков като "политик под наем", журналистката отговори: "Възможно е".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4904 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
не син

2015.05.20 | 14:34

5
Тази е тотално изперкала, привиждат и се извънземни и разгораря с тях ! А за Капутов ме е гнус да говоря !

2015.05.20 | 14:34

4
Тази не беше ли преди Тадаръкова?

2015.05.20 | 07:32

1
Същата разпоретина си е

2015.05.20 | 07:36

3
Според мен тази е ходила да му прави свирки.
stojan chadziev

2015.05.20 | 07:32

2
Da se varne v Balgaria i da se zastitava,strach go e.

Добави коментар

Водещи новини