Ген. Атанасов за случая "КТБ": Контролирано се изпуска информация

  • 18 май 2015 08:39

  • 1683
  • 1
Ген. Атанасов за случая "КТБ": Контролирано се изпуска информация
©

"Тетрадките, пълни с имена на всякакви хора, сами по себе си нищо не означават. Нормално е един банкер да приема различни хора", коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Методи Андреев появилият се в края на миналата седмица списък на Цветан Василев.

Той разказа, че има обаче по-интересен списък с имена на хора, които са разделени на рискови или не. Депутатът обясни, че рисков според критериите, примерно би бил той, тъй като е народен представител втори мандат, а тези които са били един мандат в парламента не са рискови.

Ген. Атанас Атанасов също коментира темата. "Контролирано се изпуска информация, за да се отклонява вниманието от основния въпрос, който е: Кои са тези кухи фирми, които изтеглиха милиони?", каза ген. Атанасов.  "Важно е да се види кои са ходили при Цветанов, кога са ходили, но е важно да се проследи наистина пътят на парите, поясни той. "Важното е институциите да действат съгласно закона", каза още ген. Атанасов. Той съобщи, че според него ДПС контролира изпускането на подобна информация.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1683 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.05.18 | 12:56

1
И тоя Бутафорен Генерал и умните и красиви соросоиди о "Платена Мърша" около него са затънали до гуша в лайната около КТБ.Те виновните за източването сами си пропяха,гузен негонен бяга.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини