Кадиев: Мавродиев и Искров изяждат отвътре финансовата система

  • 18 ноември 2014 10:09

  • 2729
  • 3
Кадиев: Мавродиев и Искров изяждат отвътре финансовата система
© Булфото

Стоян Мавродиев и Иван Искров са опасни за финансовата система на страната. Те я изяждат отвътре. Разбирам, че ГЕРБ ги пази, за да не си признае грешката. И не разбирам как не виждат колко е вредно това за България. Така депутатът Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в отговори във Фейсбук на вчерашното изявление по негов адрес на председателя на Комисията по финансов надзор Стоян Мавродиев.

Вчера Мавродиев обяви, че Иво Прокопиев провежда ежедневни клеветнически кампании чрез медиите си и, че същият е свързан с Кадиев. На свой ред Кадиев реши да отговори на обвиненията си чрез личния си Фейсбук, както прави обикновено.

"Нямаше ме 4 дни и са се втурнали отгоре ми. Сега пък Стоян Мавродиев в БТВ с нервен глас обяснява колко е твърд и как Иво Прокопиев ми плащал, за да го нападам. Първо да поясня, че нямам нищо лично с Мавродиев. Не искам да му взимам мястото, нито имам намерение да му преча на живота на средна риба в малък гьол, който си е избрал.

Второ да кажа, че депутат сам не може да се откаже от имунитета си, освен ако не го поиска главния прокурор. Ако Цацаров го поиска- веднага и с удоволствие го свалям, и нека "твърдият" Мавродиев ме съди за клевета.

Трето да кажа, че нито от Цветан Василев, нито от Прокопиев съм взел и един лев. Нямам нужда от това. Нямам намерение да съдя Мавродиев. Това означава да натоваря българския съд с нелепици, а той има далеч по-важни неща, с които да се занимава.

Четвърто, не ме интересува Мавродиев, но ме интересува институцията КФН да работи.

Затова да напомня някои от нещата, които Мавродиев стори на КФН: Скри се от съда като свидетел на дело за пране на пари срещу Брендо и така изложи КФН, спря инспектори на АДФИ да влязат в КФН, подмени 90% от персонала, за да направи от КФН свое еднолично дружество, вече трима зам.председатели си тръгнаха, къде със скандал, къде не, но всички заради нежелание да работят с него, вкара КФН в сграда, собственост на поднадзорно лице- пълен конфликт на интереси,
и т.н., и т.н., и т.н., завършва Кадиев.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2729 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
stoiko

2014.11.21 | 12:39

3
DR. Kadiev,zanimavate se samo s kljuki,ne razbiram kakvo pravite v NS,varvete na majnata si.

2014.11.20 | 16:48

2
Тези как не разбират, колко много са ни дошли до гуша.

2014.11.19 | 18:51

1
Govori chovekopodobnoto,radetel za gei brakove i ciganska prestapnost !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини