Радан Кънев: Ирина Репуц е калпаво оръдие в кампанията срещу мен

  • 14 май 2015 19:42

  • 1970
  • 0
Радан Кънев: Ирина Репуц е калпаво оръдие в кампанията срещу мен
© Булфото

Ирина Репуц е оръдие в почти постоянната кампания срещу мен.

Това написа на личната си страница във Фейсбук Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Лидерът на ДСБ и съпредседател на Реформаторския блок отговори на обвиненията, отправени срещу него от председателя на Християндемократическата партия Ирина Абаджиева-Репуц. По-рано тя обяви, че синът на хасковския кмет Станисла Иванов не само е изместил сегашния просветен министър проф. Тодор Танев от водаческото място в кандидат-депутатската листа на РБ, но след това е сложил свои хора на останалите позиции.

„Не коментирам г-жа Репуц от шест месеца. От момента, в който допусна да стане единственото (макар и калпаво, но друго няма) оръдие в почти постоянната кампания срещу мен. Кампания, организирана от средите, които никога няма да приемат сегашното мнозинство, реформаторската програма на правителството и факта, че сметките им бяха прецакани от човек без пари и връзки.

Но в случая се чувствам длъжен да благодаря. Ирина, благодаря ти, че каза една важна истина - никога при реденето на Реформаторските листи не е ставало дума за пари. Винаги сме говорили за политическо влияние и потенциал.

За останалото съм се извинил на колегите си в РБ - че те наложих за партньор в блока и водач на листа. Всеки греши, политиците по-често...", завършва Кънев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1970 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини