Ген. Михов: Не виждам причина армията да се разполага по границата с Македония (видео)

  • 14 май 2015 16:03

  • 1900
  • 2
Ген. Михов: Не виждам причина армията да се разполага по границата с Македония (видео)
© Булфото

След заседание на парламентарната комисия по отбрана ген. Михо Михов, председател на комисията и бивш посланик на България в Македония заяви, че заедно с народните представители са обсъдили военно-политическата обстановка в Македония, предаде репортер на Novini.bg.

Ситуацията е кризисна. Въпреки подписаните през последните години международни споразумение, не се гарантира равнопоставеността и сигурността на Западните Балкани, заяви Михов. Във връзка с вчерашното изказване на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че военните са на границата, Михов заяви: Не виждам смисъл армията да е на границата. Аз не съм главнокомандващ на Българската армия, но смятам, че няма предпоставки тя да бъде разполагана по границата.

Във връзка с миграционния натиск ген. Михов подчерта, че бежанския проблем не е въпрос на армията. Според мен има заплаха от бежански поток, завърши той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1900 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
войн

2015.05.15 | 09:11

2
Защо да не ги разположат по границата?! Дори да е само учение нали войниците трябва да се обучават,да тренират,хем и шкембетата ще им поспаднат малко.

2015.05.15 | 09:11

1
Ярък комуноиден тапир!!!То бива да си прост , но тоя счупи глупомера!Значи да чакаме косовските шиптъри да изколят целия югозапад до София ,че да пратим смешната ни сбирщина наречена армия да ни пази , ако до тогава тя не се е разбягала или налягала по гръб т.к.половшната състав е от особено подготвени кифли с маскировъчни прашки!Ние отдавна не сме държава , няма смисъл от никакъв външен военен катаклизъм за да осъзнаем , че сме просто територия за безпроблемно окупиране.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини