Депутат от БСП: Кабинетът няма капацитет да управлява (видео)

  • 13 май 2015 12:17

  • 1847
  • 2
Депутат от БСП: Кабинетът няма капацитет да управлява (видео)
©

В последните дни пред паспортните служби има огромни опашки и хиляди граждани губят много време там. Това заяви от парламентарната трибуна по време на блиц контрола депутатът от "БСП лява България" Красимир Янков.

Той попита вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. какви мерки ще бъдат предприети за преодоляване на настъпилия хаос. Създаването на затруднения на гражданите при предоставянето на услуга показва липса на умение за управление на повереното Ви министерство, подчерта Янков.

Вътрешният министър заяви в отговор, че въпросът не отговаря на изискването за питания за обща политика по време на блиц контрола. Следим процеса и набелязваме мерки. По-подробно ще ви отговоря на петъчния парламентарен контрол, каза Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Потвърждавате казаното от мен, че нямате капацитета да предоставите административна услуга на гражданите. Този проблем е от повече от 10 дни, а вие все още нямате отговор. Нима сега разбрахте, че тази година повече от милион българи ще подменят документите. МВР би трябвало вече да е взело превантивни мерки по въпроса, посочи Красимир Янков.

Г-н премиер, Вие наблюдавате сектор "Сигурност" и също би трябвало да сте направили нужното проблемът с опашките пред паспортните служби да бъде избегнат. Вие нямате капацитет да управлявате и заради проблема много граждани ще трябва да отделят от времето си за отпуск, за да подменят личните си документи, завърши социалистът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1847 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XXL

2015.05.13 | 21:44

2
КАПАЦИТЕТ ИМА .НО ЖЕЛАНИЕ НЯМА.ЛОШОТО Е ЧЕ И СЪС СЛЕДВАЩИТЕ КАБИНЕТИ ЩЕ Е СЪЩОТО.
stoiko

2015.05.13 | 21:44

1
Opaskite bjacha i po vase vreme dr. Jankov.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини