Местан: Дясното издигна Берлинска стена между политическото и себе си

  • 08 май 2015 08:32

  • 1588
  • 7
Местан: Дясното издигна Берлинска стена между политическото и себе си
© Булфото

Дясното реши да издигне Берлинска стена между политическото и себе си. ДПС, без да затваря диалога с левицата, казва, че като либерална партия, ще води разумен диалог и с дясното.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Борисов, за разлика от коалиционните си партньори, е стигнал до заключения, че редица постижения за България не биха могли да се случат без ДПС, отбеляза все пак той.

Това правителство е обречено на неуспех, ако не реши фундаменталния проблем – с формулата на властта. Управление, в което участват ултранационалистки партии не може да е успешно. Ние имаме диференцирано отношение към участниците във властовата формула. Едно е отношението ни към Борисов, съвсем различно е то към ПФ, РБ, каза Местан.

Попитан дали харесва Борисов, той отговори – "Не става въпрос за категориите „харесване“ и „не харесване“. Това е изключително опасен процес на ерозиране".

На въпрос защо ви наричат петото краче на тази коалиция, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в изтъкна: "Заради гласуване за националния интерес. Петото краче е проблем на продуцентите".

Помолен да коментира подкрепата на ДПС за влизането на Турция в Европа, при положение, че южната ни съседка не е признала дори арменския геноцид, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в бе категоричен: „Въпросът със събитието от 1915 г. по време на Първата световна война не може да стои между Местан и Хекимян, минимум защото ние с вас живеем в 21 век, а тези събития са от началото на 20 век“.

Ние сме против избирателния прочит на историята, отбеляза ДПС лидерът и допълни: „Ако влезем в този прочит на историята, ще трябва да оценим и други исторически трагизми, които по своите мащаби са сравними със събитията през 1915 година“.

За твърденията на Методи Андреев, че има чадър на ДПС над хасковския късмет Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в посочи: „Аз прихнах да се смея. Да се смея ли, да плача ли? Хасковският кмет е припознат за кандидат на Реформаторския блок за 5 мандат. Ако той е човек на ДПС, това значи, че ние по някакъв начин предопределяме решенията на Патриотичния фронт. Мисля, че има предел в това антиДПС говорене".

Ние сме изправени пред един класически пример на контролиран вот, коментира още темата за Хасково той.
Това е едно метаполитическо говорене, при което има едни добри, които се борят с лошите и колкото са по-лоши лошите, толкова са по-героизирани добрите, по думите на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Обичате митовете с ДПС, изтъкна Местан по повод постоянните нападки към партията му. Ние в ДПС нямаме проблем с истината, нямаме проблем с фактите, имаме проблем единствено с внушенията, подчерта той.

През септември ние българските либерали от ДПС и НДСВ ще бъдем домакини на регионалната среща на лидерите на либералните партии от балканите, разкри лидерът на ДПС.

Тази среща е много важна, защото по наша инициатива ще се разисква либерална стратегия за ускоряване на интеграцията на Западните Балкани в Европейския съюз, допълни той.

На балканите има прекалено много история. Историята тук тегне с особена сила и точно този пристрастен прочит на историята поражда и балканските национализми, които се оказват основният проблем на демократизирането на регионите, по думите му.

На въпрос ще агитира ли ДПС на турски на местните избори, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в каза: „Когато има необходимост от това, съгласно аудиторията, с осигурен от мен превод. Това не е нарушение на закона".

Лидерът на ДПС бе попитан и за почетния председател на партията Ахмед Доган.
„Чуваме се, виждаме се, в чудесно разположение на духа е. Той има неподражаем, дълбок анализ и мисля, че българската политика губи от факта, че напоследък все по-рядко опубличава анализите си. Но мисля, че ние имаме привилегията да ги ползваме“, подчерта Местан.

Последвайте канала на

1588 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.05.10 | 13:56

7
Ко каза, ко ?
анти фес

2015.05.10 | 13:55

6
Ходи си агитирай на турски извън България,да видим колко публика ще събереш!!После си пусни на запис монолога!!!!
Негативен гнусен тип

2015.05.10 | 13:55

5
Каквото и да каже или бръщолеви няма никакъв смисъл от урудливото болно изчадие опитващ се да мисли 25 години.

2015.05.09 | 11:30

4
ДПС с кого ли не са управлявали - СДС, БСП, НДСВ, ГЕРБ, всичките тези са ни управлявали 25 години и то благодарение на ДПС. Всяко едно правителство се е крепяло с ДПС или се е закрепвало в тежки моменти, като гербавото.

2015.05.08 | 13:25

3
boiko i dps sa edno cqlo,ne razbrahte li tupaci ot grob

2015.05.08 | 13:24

1
MESTAN ZUKA GAZA NA BOIKO KURVATA
Идеал Петров

2015.05.08 | 13:24

2
Още не се е наситил на Доленчо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини