Имането на хасковския кмет предизвика разпра между "ляво" и "дясно"

  • 07 май 2015 07:59

  • 3975
  • 8
Имането на хасковския кмет предизвика разпра между "ляво" и "дясно"
© Булфото

Имането на хасковския кмет предизвика разпра в сутрешния блок на бТВ между депутата от ГЕРБ Методи Андреев и депутата от БСП лява България Чавдар Георгиев.

Припомняме, след като стана ясно, че градоначалникът на Пазарджик Тодор Попов притежава имущество, оценено от независими експерти на 1,5 млн. лева, неговата участ последва и кметът на Хасково Георги Иванов.

„Проверките се правят, за да не докажат истината. Важно да се каже дали тази предприемчивост щеше да даде такъв резултат, ако той не беше 3 мандата кмет“, отбеляза Методи Андреев от ГЕРБ.

Да се пита първият милион как го е направил - преди да влезе в кметството или след това, призова той.

Реплика от Чавдар Георгиев от БСП обаче промени посоката на коментара му.

„Това е един типичен пример за дясно управление на местно ниво. Г-н Иванов мина през почти всички десни партии. Може да се каже, че неговото управление е гибелно за града и за общината. Нека да видим какво е било имуществото му в началото на мандата и какво е било сега“, изтъкна социалистът.

„Вие сте бил зам.-министър в кабинета на Джевдет Чакъров. А вашето управление на какво беше символ?“, ядоса се Методи Андреев.

„По време на Тройната коалиция България имаше развитие, г-н Андреев“, контрира го Георгиев.

„Вие създавате проблема на държавата. Този кмет не го свързвайте в дясното. Този кмет е олигарх, а най-много олигарски има в БСП“, повиши тон Методи Андреев.

Въпреки привидната му обида, Методи Андреев обаче отбеляза, че според него „при всички положения има чадър над този кмет и той е свързан с ДПС“.

Последвайте канала на

3975 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
иванов

2015.05.07 | 19:41

8
Антоне,ти си достатъчно уважаван и добър журналист,доказал си профисионалните си качества в годините,не допускай едно младо моиче да ни занимава всяка сутрин с имотите на този или онзи кмет.Четири дни по ред ставаме и лягаме с този кмет.Има органи които трябва да си свършат тяхната работа,все пак телевизията е една институция която трябва да поднася на своите зрители било то новини или информации.Имам чувствожто,че нищо не се случва в държавата освен имотното състояние на кмета на Хасково.
Ivo

2015.05.07 | 11:51

3
Г-н Иванов, може би не сте на ясно с положението на така наречените органи. Една от причините България да е на този хал е не работещите, партийно зависими органи които изпълняват предимно политически поръчки. При социализма имаше шести отдел на ДС, сега тази роля играят всички контролни органи
kостадин

2015.05.07 | 15:23

7
андреев е срам за България тои е от перущица и говори глупости за априлското въстание буклука сие буклук резил

2015.05.07 | 15:23

6
ТОЙ Е БИЛ КМЕТ И ПРИ ПРЕДИШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И ТОГАВА Е ИМАЛ ИМОТИ, НО НА ГЕРБ ТОВА НЕ ИМ Е ПРЕЧИЛО.

2015.05.07 | 13:37

5
IZBIITE GI TEZI BOGATA6KI KOPELETA
АНОНИМЕН

2015.05.07 | 13:36

4
ВСИЧКИ ТЕЗИ КОИТО САМО ПЛЮЯТ ПО ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ,ВСИЧКИ СА АЛЧНИ И САМО МИСЛЯТ КАК ДА СЕ ОБОГАТЯВАТ, ТЕЗИ НЕ МИСЛЯТ НИТО ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.ЗАЩО ЛИ СА ИЗБРАНИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ,ТЕЗИ СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ И РАЗБОЙНИЦИ,ЛЪЖЦИ И ГРАБИТЕЛИ И НА МЕН МИ СЕ ВТРЪДНА ОТ ТЯХ-САМО ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ,КЪДЕТО БРЪЩОЛЕВЯТ ГЛУПОСТИ И МРЪСОТИИ.ОТВРАТИТЕЛНИ СА.В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА САМО ЕДНИ И СЪЩИ БОКЛУЦИ,А НАРОДА ГО НЯМА НИКЪДЕ ДА СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО СИ!!!!

2015.05.07 | 11:45

2
ГЕРБ = БСП ! Само бандитите и крадците в тях са различни ! Предатели и европедали , не им пука за народа ! САМО АТАКА ! САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ !

2015.05.07 | 11:35

1
mnogo im e udobno na vsichki da svarzvat oligarsite s dps ama nie veche ne vqrvame ami gerp ataka bsp pf pb baraka sas kakvo sa svarzani tam sa samo chesni politici stiga s tova dps veche ni omraznahte

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини