Бойко Борисов освобождава Тодор Чобанов и Първан Русинов

  • 20 октомври 2011 12:47

  • 5259
  • 3
Бойко Борисов освобождава Тодор Чобанов и Първан Русинов
© Интернет

Заместник-министрите на културата Тодор Чобанов и на транспорта, информационните технологии и съобщенията Първан Русинов ще бъдат освободени, съобщи пред журналисти премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Причината за освобождаването им е, че министър-председателя иска по-добри.

„Искам по-голям ритъм на работа”, заяви Борисов след като разгледа разкопките под базиликата „Св. София.

Зам.-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Първан Русинов също ще бъде освободен, тъй като по думите на Борисов, се е наложило вече от един месец премиерът да ръководи електронното правителство.

Последвайте канала на

5259 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.02.07 | 16:54

3
Борисов, въпросът е кой ще те уволни тебе, другарю, който така успешно се изявяваш като безотговерн индивид, попаднал случайно на министър-председателския пост и който води България към безпрецедентна икономическа и социална катастрофа, маскирана като фалшива грижа за изграждане на инфраструктурата. Същевременно нарцистичният другар-господин с неадекватната си политика и брутална простащина буквално убива ХОРАТА, които са основния капитал на "тази страна"! Ето затова сега Гербарите трябва се готвят за народната омраза и да очакват кроше и шут в задниците им по посока към безвъзвратно исторически забвение и народно презрение! НДСВ да ви е за пример! НЯМА КАК пък дори едни пикливи магистрали да бъдат по ценни от живота, благосъстоянието и сигурността на Българите в България! Ето този проблем, тази мъчнотия господата гьонсурати ог ГРАБ се правят че не виждат! Долу антиБългарите и мафиотите от ГЕРБ! Българи гласувайте масово против ГЕРБ - това е единствената нормална и естествена реакция на организирания ГЕРБАРСКИ ГЕНОЦИД над Българите!
Nikolai

2011.10.24 | 18:29

2
Maika mu i svinski katil da eba prestapna mutra oligarhski mutrafon samo kurshuma v tikvata sha go svali kato pri Kadafi

2011.10.24 | 18:28

1
Химикалки, чието мастило изчезва след 3 часа взривяват вота… БЪЛГАРИ, НОКАУТИРАЙТЕ ГЕРБАРСКАТА НАГЛОСТ! ШАМАРОЙСАЙТЕ БОКОВИЯ НАРЦИСТИЧЕН СИНДРОМ! ПОКАЖЕТЕ НА ГЕРБАРИТЕ ПЛИТКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ГРОБ, КОЙТО ВЕЧЕ ИМ Е ИЗКОПАН ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! А, и не забравяйте да си носите собствени СИНИ химикалки и знакът "ХИКС" да бъде само вътре в квадратчето, че иначе ГРАБ ще го направят невалиден!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини