Кунева: В България има хора, които могат да бъдат на световно ниво

  • 23 април 2015 12:23

  • 1040
  • 4
Кунева: В България има хора, които могат да бъдат на световно ниво
© Булфото

Радвам се, че има такова добро пресрещане на интересите. Можем да докажем, че действително в България има хора, които могат да бъдат на световно ниво, включително и от младото поколение.

Това каза вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 по време на откриването на „Център за споделени услуги”, цитирана от "Фокус".

„Всеки ден имаме такива оптимистични примери, но въпросът е да извадим именно тях. Тези оптимистични примери трябва да ни водят напред", подчерта Кунева. По думите й българското правителство има много ясно разбиране към ангажимента, който има към бизнеса.

„Трябва да преодоляваме пречките пред бизнеса, включително и по отношение на правната рамка, но и такива дълги и много важни настойчиви реформи като образованието и здравеопазването. На България са необходими образовани, здрави хора и хора, които живеят добре", уточни вицепремиерът.

Според нея всичко накрая се свежда до това дали днес живеем по-добре от вчера и дали утре ще живеем по добре от днес.

"Около 500 служители, които ще бъдат тук, ще могат да кажат "да" на тази добра новина, която днес може да облети ако не света, то поне Европа. Необходими са ни такива положителни примери", допълни Кунева.

Последвайте канала на

1040 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.04.23 | 20:57

4
Има хора, но зависи какво разбираме под световно ниво....

2015.04.23 | 20:57

3
Бойко айдуко, Кунева боклуко, Костов циганина е*баха и се сраха над нашата родина!
FM

2015.04.23 | 20:47

2
С крадци и далавераджий, ДА.

2015.04.23 | 13:49

1
Ooo, lelche, i sega imame hora na svetovno nivo, naprimer falshifikaciite na bankomatni karti. A u nas svestnite ne vireat zastoto BOKLUKA VINAGI IZPLUVA NAI OTGORE!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини