Манолова: Промяната на ВСС не е съдебна реформа

  • 20 април 2015 17:42

  • 1118
  • 1
Манолова: Промяната на ВСС не е съдебна реформа
©

Социолози много. Истински измерител са изборите, за да правим анализи кой къде стои. Това коментира депутатката Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на по БТВ, на фона на последното излязло социологическо проучване.

Нашата партия трябва да си върши работата като основна опозиция на това дясно управление. Имаме активна парламентарна работа, представя на нашите важни законопроекти. Нека всеки си върши работата и резултатите ще дойдат, каза Манолова. Премиерът говори едно, правосъдният министър друго, реформаторите трето. Така или иначе даже в управляващите по най-важната тема – съдебната реформа - има разнопосочно звучене.

Аз подкрепих стратегията за съдебна реформа, лансираната от правосъдния министър, посочи Манолова. Нека да сме наясно, че лансираните промени от Борисов не са съдебна реформа, а замяна на едни лица с други. Премиерът си позволи да уволни ВСС на въпросната пресконференция, това е недопустимо. Правосъдният министър тогава беше заел ролята на магнолия в двора в Банкя, коментира Манолова.

За да удовлетворим огромния апетит на Реформаторите за власт не е нужно да променяме конституцията. В момента ВСС е избран от ГРЕБ. Сега реформаторите предявяват претенциите. Промяната на ВСС не е съдебна реформа, а удовлетворява апатити за власт, каза Манолова.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1118 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.04.20 | 22:49

1
Манолова, ПОВЕЧЕ НАТО, или НАТО ВЪН от България и Европа ??????????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини