Корман Исмаилов: Местните избори са пореден тест за РБ

  • 08 април 2015 07:57

  • 771
  • 0
Корман Исмаилов: Местните избори са пореден тест за РБ
©

В Реформаторския блок идва едно ново поколение политици. Това е шанс да се променят и останалите партии.

Това каза пред камерите на БНТ Корман Исмаилов, депутат от Реформаторския блок. РБ е нелесен модел на взаимодействие между партиите и поставянето на бъдещи цели. Това е дълъг и нелесен път. Местните избори ще бъдат поредния тест за нас. Трябва да постигнем по-голяма консолидация между нас. В повече от 200 общини трябва да намерим най-добрите кандидати и да издигнем листи. Това ще е един тест за зрялост, категоричен беше той.

РБ не е партия с авторитарен модел и строга дисциплина. Не можеш да накараш и да преместиш гласа на избирателя на РБ, както ти дойде. Сърница не може да бъде модел за страната. ДПС са силни. Техните методи и начини за изборите са ясни на всички. На РБ ни трябва малко повече време. Трябва да търсим най-добрите кандидатури за местните избори, разкри Исмаилов.

В момента има добро взаимодействие в правителството. Надявам се това да се затвърди на местните избори и да почнат да се усещат положителните ефекти от провежданите реформи. В РБ не сме коментирали смяната на просветния министър Тодор ТаневТодор Танев Проф. Тодор Танев е роден през 1957 г. в София. Завършил е социология в СУ „Св. Климент. Не мога да кажа, че някой в РБ преяжда с власт. Това са политически атаки. Резултатите показват, че правителството си върши работата, завърши Исмаилов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
771 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини