Парламентът ще разгледа предложения за промени в Закона за движението по пътищата

  • 07 април 2015 20:25

  • 1222
  • 2
Парламентът ще разгледа предложения за промени в Закона за движението по пътищата
© Булфото

Парламентът ще разгледа на първо четене четири проекта за промени в Закона за движението по пътищата, според проектопрограмата за работата на депутатите преди Великденската ваканция - 8 и 9 април.

В нея е включен и годишен доклад за дейността на БАН /продължение/. НС трябва да гласуват окончателно и за създаването на Фискален съвет и корективни механизми, както и промени в Закона за електронните съобщения.

За първа точка в четвъртък се предвижда избор на заместник-председатели и двама членове на Сметната палата. Втора точка е второто четене на изменения в Закона за акцизите и данъчните складове.

В проектопрограмата е включена и ратификация на Споразумението за поддържане на гарнизон /GSA/ между България, представяна от Министерството на отбраната, и Върховното главно командване на обединените въоръжени сили в Европа /SHAPE/ относно базова поддръжка на Модул на КИС със способности за развръщане /DCM/, 2-ри Свързочен батальон на НАТО /2NSB/. Ратифициране на Споразумението между българското правителство и САЩ за подобряване спазването на данъчното законодателство в международен аспект и въвеждането в действие на FATCA също е сред предложенията за точка в седмичната програма.

В нея е предвидено и първото четене на промени в Закона за опазване на околната среда, както и на второ четене изменения в Закона за пазарите на финансови инструменти.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1222 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
българка

2015.04.09 | 14:19

2
какво е това споразумение , що не го огласят
българин

2015.04.08 | 10:21

1
дупедавци

Добави коментар

Водещи новини