Камен Костадинов: Цветан Василев го е страх от съдебната власт

  • 02 април 2015 18:32

  • 1412
  • 4
Камен Костадинов: Цветан Василев го е страх от съдебната власт
© Булфото

Позициите на министъра на правосъдието се сменят през много кратко време. Не искам да коментирам внесените промени от депутати на ГЕРБ за съдебната власт. Това може да е борба на лобита вътре в партията, но преди да съм прочел законопроекта, не мога да кажа нищо. Със сигурност това не стабилизира положението на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в правителството.

Всякакви опити на Цветан Василев да заплашва, че държи страшни тайни в някакви сейфове са несериозни. Той трябва да уважи българските власти и институции. Трябва да дойде и да свидетелства. Очевидно е, че се страхува, но според мен се страхува от съдебната власт. Премиерът му обеща охрана и честен съдебен процес. Ако Василев е почтен бизнесмен, за какъвто се представя по медиите, нека да се прибере и да даде показания, каза Костадинов.

Единствено ДПС е подготвило четири законопроекта за защита на активите на КТБ. Няма друга политическа сила, която да е направила такова нещо. Ние не претендираме за собствеността върху тези законопроекти. От ДПС сме готови да подкрепим всички предложени мерки, които ще спомогнат за решаването на този проблем и спасяването на активите на КТБ, категоричен беше депутатът. Цветан Василев продължава да лъже за някакъв конфликт с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Този мит се подхранва и внушава непрекъснато. Ясно е, че парите ги няма. Ясно е и кой ги е откраднал. ДПС непрекъснато се опитва да насочи прожектора към истинския смисъл на този казус, допълни той.

Очевидно е, че Реформаторският блок преяждат с власт. Това не го твърдим само от ДПС. Това го твърдят и техни колеги от управляващата коалиция. Те имат повече кадрови предложения, отколкото е цялата им членска маса, завърши Костадинов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1412 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
FM

2015.04.03 | 09:37

4
Съдебните системи тук на земята, нямат никакво значение. Другият СЪД, там горе в отвъдното, той е много по страшен. Мислете за него.
bai onzi

2015.04.03 | 09:12

2
SRAH GO E OT KILARSKATA SISTEMA CE ZAKN NE IA LOVI . KOLKO POKANI RAZTRELA SA RAZKRITI I KILARI I PORACITELI OSADENI? KOI MU GARANTIRA CE NIAMA DA BADE UBIT.
bai onzi

2015.04.03 | 09:12

3
sazdadenite ot BKP-bsp idps sa na principa krav povrahtam pari ne vrahtam, koi ial ial- koi pil pil NARODA PLAHTA.

2015.04.03 | 09:12

1
До бай Онзи, в отговор на 1 и 2 - Няма да е лошо да пишеш на кирилица,така както са те учили в първи клас, ако си ходил в българско училище.Ако ли пък не си ходил, то по-добре не ни измъчвай с прохождането ти на писач!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини