Валентин Николов: КЕВР влияе на икономическия мир в страната

  • 02 април 2015 11:43

  • 1137
  • 0
Валентин Николов: КЕВР влияе на икономическия мир в страната
©

Депутатът от ГЕРБ Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, заяви от парламентарната трибуна, че наистина е имало списък с предложения от депутати от различни парламентарни групи във връзка с КЕВР.

Той съобщи, че партиите трябва да се обединят и да се обединят около кандидат за председател на Комисията. По думите му, така няма да има задкулисие.

"ГЕРБ застана зад двама кандидати, за да не бъде обвинявана по някакъв начин, че се опитва да изземе функциите на Комисията", каза Николов. Той напомни, че ГЕРБ няма да има доминиращо поведение в КЕВР. Депутатът напомни и че ГЕРБ вярва, че комисията е изключително важна, защото влияе на икономическия мир в страната.

Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, напомни, че не е редно да се мисли непрекъснато, че някой е зависим от определена политическа сила. По думите му, това се гарантира от мандатността.

"Всички ние да се обединим и наистина да чакаме КЕВР да спечели доверието на гражданите", заяви още Николов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1137 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини