Симеонов: Изборите в Сърница не предопределят абсолютно нищо

  • 26 март 2015 09:23

  • 1137
  • 2
Симеонов: Изборите в Сърница не предопределят абсолютно нищо
©

Изборите в Сърница не предопределят абсолютно нищо. Това заяви пред Радио „Фокус“ съпредседателят на Патриотичен фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

По думите му ДПС за пореден път си е купила избирателите и няма да се промени нищо в общината до местните избори.
„Има достатъчно време до местните избори и никой не може да гарантира, че изборът в Сърница, обхванат отвсякъде с пипалата на октопода ДПС, ще бъде същият“, поясни Симеонов.

Той отбеляза, че отделянето на Сърница в административен смисъл не е самоцел. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 допълни, че няма някаква необходимост Сърница да бъде отделяна като отделна община.

„Няма да се подобри нито инфраструктурата за тези няколко месеца, нито ще се осигурят повече социални помощи, на които най-вероятно разчита населението“, каза още депутатът от Патриотичния фронт.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 прогнозира, че на предстоящите местни избори ДПС няма да доминира във Велинград. Според него местните избори няма да разклатят стабилността на кабинета.
„Наблюдава се противопоставяне, но то няма да доведе до промяна в държавното управление“, каза още Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

1137 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.26 | 13:13

2
i toq pederast skoro 6te go lapa rqzania, veze go e nalapal
Владимир

2015.03.26 | 13:13

1
Евала Валерка!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини