БДЦ и менторите й от ДПС палят международен скандал, обяви Бареков

  • 23 март 2015 13:25

  • 1737
  • 5
БДЦ и менторите й от ДПС палят международен скандал, обяви Бареков
© Булфото

Още в сряда в Брюксел ще информирам генералния секретар на АЛДЕ г- Александър Бийл и председателя групата на АЛДЕ г-н Ги Верхофстад за наглия опит на партията на г-н Ковачки БДЦ и на нейните ментори от ДПС да пребоядисат консервативния вот в България в либерален.

Това посочва евродепутатът Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва в отворено писмо до медиите.

Партията на Ковачки и нейните псевдолидери очевидно не са запознати с политическата хигиена и ще предизвикат международен скандал с опита си да пленят вота на ББЦ, която има в свое лице председател - част от консервативната десница, в либерална партия, искайки да подновят членството на ЛИДЕР и Ковачки в АЛДЕ, обявява Бареков.

Обръщам се към ръководството на БДЦ и всички депутати, които предадоха своите избиратели от ББЦ - не осъзнавате ли, че днешните наследници на Бай Ганьо сте Вие – вечерта консерви, а на сутринта либерали? Вие, господа предатели, консерви ли сте или либерали последно, пита евродепутатът.

Най-наглата кражба в българската политика на цяла парламентарна група ще изложи България и в Европа, защото не може една партия, която е вкарала 15 депутати, подкрепени от шефовете на консерваторите Саид Камал и Джефри ван Орден на конгреса във Варна преди предизборната кампания, след това на 90% да се пребоядиса и под формата на ДПС-2 да бъде вкарана при либералите, недоумява той.

В разговори с моите колеги от АЛДЕ аз ще ги информирам за ситуацията в България и за това, че ще бъде абсолютно нехигиенично за тях да приемат партията на един олигарх, откраднала вота на избирателите в своите редици, завършва писмото.

Последвайте канала на

1737 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
долен капут вулканизиран

2015.03.24 | 17:11

5
КЪДЕ СИ БЕ КАПУТ ДОЛЕН ЛЪЖЛИВ ...ВРЪЩАЙ ПАРИТЕ ИЗРОД

2015.03.24 | 17:11

4
За каква партия говориш, като остана единствен в нея бе ланкоолу.

2015.03.24 | 17:10

3
Какво мислите,хора?Този Бареков не е наред с главата или само на такъв се прави?
не син

2015.03.24 | 17:10

2
Каквото и да го наречеш, все е вярно : лайно, дудук , капут , спермояд и т.н. !

2015.03.24 | 17:10

1
Политическата хигиена изисква, такива мръсни лекета, като този горе да бъдат в тоалетната чиния и неколкократно да се пусне водата! Пълна дезинфекция и недопускане на подобни лъжци в политиката.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини