Местан: На фона на властовите позиции, които са заели от РБ, ДПС е чавдарче (видео)

  • 18 март 2015 14:25

  • 1536
  • 2
Местан: На фона на властовите позиции, които са заели от РБ, ДПС е чавдарче (видео)
©

Лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в коментира също предложението на премиера Димитър Георгиев да бъде назначен за председател на ДАНС. Според него, той е достовен кандидат, предаде репортер на novini.bg.

“Нашата тежест дори не съответстваше на парламентарното съотношение между участващите във властовата коалиция. С повод и без повод, почти всеки ден, българската общественост се облъчваше с твърдението „ДПС преяжда с власт”, подчерта той. По думите му, на фона на властовите позиции, които са заели от РБ, ДПС звучи като пионерче, дори чавдарче. „Това не е наша теза за преяждането с власт, това беше нашият отговор на обвиненията срещу ДПС. Ако въобще има основания да се говори, 7 министри с едва 23 депутати, сега номиниран е достоен кандидат за отговорната позиция председател на ДАНС”, каза още лидерът на ДПС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1536 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.20 | 22:34

2
Кви чавдарчета бе юзбаши? Вие сте дърти комунисти още от татово време!
Борнео

2015.03.20 | 22:34

1
Чавдарчета, но престъпници.Освинихте се от крадене, страната оголихте, пък вашите "избиратели" мрат от глад и страх.СЪД ЗА ВАС!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини