Депутатите приемат правила за избор на нов състав на КЕВР

  • 18 март 2015 06:57

  • 796
  • 0
Депутатите приемат правила за избор на нов състав на КЕВР
© Булфото

Парламентът ще приеме процедурни правила за условията и реда за предлагане на кандидати за председател и членове на Комисията  за енергийно и водно регулиране, представяне и публично оповестяване на документите и изслушването на кандидатите в Комисията по енергетика, както и процедурата за избор. Това предвижда проектът за програма на Народното събрание за тази седмица, която депутатите ще гласуват в началото на днешното заседание.

В проектопрограмата на второ четене ще бъдат обсъдени промени в Закона за корпоративното подоходно облагане, промени в Закона за банковата несъстоятелност, промени в Закона за защита от дискриминация и в Закона за отбраната и въоръжените сили на  Република България.

Очаква се да бъдат разгледани на първо четене промени в Закона за медицинските изделия, в Закона за здравното осигуряване, в  Закона за приватизация и следприватизационен контрол, в Закона за убежището и бежанците, в Наказателно-процесуалния кодекс, в  Гражданския процесуален кодекс, в Закона за частните съдебни изпълнители.

Предвидено е в петък да има парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
796 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини