Каракачанов: Подкрепяме Бъчварова, но няма да спрем да задаваме въпроси

  • 11 март 2015 10:19

  • 1265
  • 1
Каракачанов: Подкрепяме Бъчварова, но няма да спрем да задаваме въпроси
© Булфото

Позицията на Патриотичния фронт е, че ще подкрепим кандидатурата на Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Това обяви от парламентарната трибуна Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, съпредседател на ПФ. Има обаче много въпроси и проблеми, на които ще търсим отговори. На първо място това е битовата престъпност. Тя е заляла цели региони и хората са подложени на постоянен тормоз. Това изисква много сериозна концентрация върху този проблем. Битовата престъпност е директен удар върху държавността в България. Втория проблем е нелегалната емиграция. Ние ще продължим да настояваме оградата по българо-турската граница да продължи да се строи, каза Каракачанов.

Не на последно място поставяме и купения вот. Това е нещо срещу което от ПФ говорим отдавна и справянето с него е в приоритетите на МВР. Госпожо Бъчварова, вие ще имате нашата подкрепа, но ще трябва да се справите с тези поставени проблеми, завърши Каракачанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1265 1

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.11 | 12:15

1
Наздраве Ракийко

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини