Назначението на Бъчварова потушило конфликта между реформатор №1 и гербер №2

  • 11 март 2015 08:59

  • 1185
  • 1
Назначението на Бъчварова потушило конфликта между реформатор №1 и гербер №2
©

Г-н Миков не беше в системата на МВР, г-н Петков също не беше в системата на МВР. Г-жа Бъчварова е диалогичен човек. Така Димитър Лазаров от ГЕРБ защити кандидатурата на Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. за МВР шеф преди днешното парламентарно заседание, където ще бъде гласувана оставката на досегашния вътрешен министър Веселин Вучков.

Все пак те бяха юристи, поправи го Атанас Мерджанов от „БСП лява България“.

Несъмнено е, че Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. има качества, но тя ще бъде формално министър на вътрешните работи, фактическият министър ще е Борисов, допълни социалистът.

За нас този избор е неудачен. Това бе едно екзотично назначение, което да потуши конфликта между реформатор номер 1 и гербер номер 2, завърши Атанас Мерджанов.

Последвайте канала на

1185 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.11 | 16:45

1
Всички, целокупно, под строг режим, в запуснати казарми, без вода, без храна, без отопление, без електричество, без здравни грижи, за една година. След това ще видим.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини