Социолози: Оставката на Вучков няма да предизвика големи трусове в кабинета

  • 09 март 2015 08:17

  • 958
  • 2
Социолози: Оставката на Вучков няма да предизвика големи трусове в кабинета
©

Според мен, в правителството няма да има голям трус заради оставката на Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г.. Трябва да се следи обаче, дали реформите в министерството ще продължат и при Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Това каза пред камерите на БНТ социологът Боряна Димитрова. Заедно с нея гост беше и колегата й Живко Георгиев. Те коментираха последните сътресения в правителството. Това, което стана с министър Вучков, е напълно нормално за едно правителство около гравитират толкова много партии, каза Георгиев. Нещата се напасват в момента. Преди няколко дни те си осигуриха финансов комфорт с новия заем, а сега започват да овладяват и силовите ведомства. Това са двата фактора, които ще успеят да осигурят дълголетие на това правителство, което няма обща кауза, категоричен беше той.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отново се прояви в светлина, в която сме свикнали да го виждаме. С един замах разсече Гордиевия възел и веднага прие оставката на Вучков. Никак не е лесно да се работи в такава сложна обстановка, продължи Димитрова. Трудно е да прогнозираме, но АБВ ще става все по-критична към кабинета. Рано или късно те ще прекратят участието си във властта, прогнозира Георгиев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
958 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.09 | 12:14

2
Бойко Борисов се изложи и никакви социолози не могат да му върнат ореола на негогрешим.

2015.03.09 | 12:14

1
za boiko samo edin rqzan v ystata i s ritnik v gaza

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини