Янаки Стоилов: Коалицията стана петорна (видео)

  • 26 февруари 2015 07:51

  • 2800
  • 4
Янаки Стоилов: Коалицията стана петорна (видео)
©

Гласуването по дълга показа съществуващото състояние и разпределението между властта и опозицията, каза депутатът от БСП Янаки Стоилов по БНТ.

В коментара за вчерашното одобрение на кредита в размер на 16 млрд. лева заместник-председателят на Народното събрание заяви: Заради подкрепата на ДПС управляващата коалиция стана петорна, а не четворна.

"Ние имахме предложения за намаляване на средствата, но те не бяха подложени на гласуване", допълни Стоилов.

"Дългът е на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но той не се появи", припомни депутатът за вчерашното заседание на българския парламент", на което бе одобрена ратификацията на заема.

"Няма такава коалиция", каза Стоилов в отговор на въпрос дали БСП е влязла в съюз с Атака.

"Няма предизборно настроение в страната. В България обаче трябва да се разбие митът, че новите лица в парламента привнасят свежест", допълни Стоилов и подчерта, че има добри нови депутати. "Въпросът е докога Патриотичният фронт ще бъде съюзник. ГЕРБ имат друг приоритет за съюзник, който твърди, че е в опозиция", каза още заместник-председателят на българския парламент.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2800 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Чичовите червенотиквеничковчета

2015.02.27 | 04:58

4
Червени мърши , времето ви свърши -- вече сте политически трупове !! На бунището на историята ви е мястото престъпни типове !!

2015.02.27 | 04:58

3
Ох този човек посмъртно е депутат. Появи се някъде и я подхваща- то лявото, някакви там леви мерки и т.н. Та нали най-убийствения за всичси чл.417ГПК го вкара в закона точно той
dg

2015.02.27 | 04:57

2
Мрете червени въшки, от яд умирайте свине руски! Вие и пенделите на перхидроления, хилав гей сте истинския боклук на България, а серГЕЙ и Ибрик Сидер ефенди са ви пророците грозни и тъпи. Народа ще ви унищожи, ако не успее-вие сами ще си сложите край!

2015.02.27 | 04:57

1
Този ли дървен мафиот говори пак?С негово съдействие изсякоха бакана в Ловешка област. Явно парите са им малко.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини