Плевнелиев започва политически консултации по ключови теми

  • 23 февруари 2015 07:47

  • 1330
  • 3
Плевнелиев започва политически консултации по ключови теми
© Булфото

Приоритетите на парламентарно представените партии за 2015 година ще бъдат обсъдени в рамките на инициативата на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното - месец на политическите консултации, която започва днес.

Държавният глава ще постави на разискване и темите за ключовите реформи през тази година, за референдум и изборно законодателство, международна и регионална сигурност, отбрана и въоръжени сили и кризи и природни бедствия. Първата среща е с представители на АБВ.

"Приоритетите, които президентът формулира, са важни, а според мен някои от темите са и закъснели. Когато говорим за външнополитическата обстановка, мисля, че досега трябваше да се събере Консултативния съвет за национална сигурност. Важна е темата с предстоящите местни избори. Ние настоявахме, между другото, за промяна в изборното законодателство веднага след предишните избори, която се отлага и не се случва. Сигурно ще поставим въпроса. Има промени, които трябва да се направят и то не както винаги се прави - в последния момент, преди самите избори. Има и теми, които са свързани с енергийната, социалната политика, които също са важни за нас и които ще поставим пред президента", коментира в интервю за БНР вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1330 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.23 | 23:09

3
7 306 души получили повиквателни за запас от началото на 2015 г. За по-малко от месец и половина са връчени толкова "повиквателни заповеди", колкото са получили запасняци за всяка от предходните три години

2015.02.23 | 23:09

2
Я ходещ виц! Е сега вече проблемите на България си намериха майстора!
Люба Кулезич

2015.02.23 | 22:27

1
Боко Тиквата и Цветанов са получили много изгодна оферта за работа в Белия Дом (отговаряща разбира се на образованието и духовното им развитие)! Работата се състои в това всяка сутрин да почистват пениса на Обама! Боко Тиквата бил раздвоен дали да приеме мечтаната работа или да се кандидатира за президент! Затова е бил и събора на мафията във Велико Търново!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини