Павлова: Дискриминирани сгради няма да има

  • 20 февруари 2015 13:07

  • 1431
  • 2
Павлова: Дискриминирани сгради няма да има
©

Очевидно темата със санирането е тема, която събуди възможност за шеги реплики, закачки и вицове. Само мога да се радвам, ако това ни помогне да се движим напред. Това заяви министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена от трибуната на парламента. Националната програма за саниране е факт, каза тя.

Лошото, обаче е, че никой през годините назад не направи необходимото тя да се изпълни и да се финансира. Какво предлагате днес. Някой най-накрая седна да свърши работа. До момента е направо малко, но достатъчно, посочи Павлова.

Искам да благодаря искрено на всички, които подкрепят тази програма, каза Павлова. Радвам се, че за по-малко от 100 дни успяхме да реализираме точка от нашата програма. Политиката на енергийната ефективност на сградите е заложената в нашата програма.

По думите й един от критериите - 36 апартамента, е избран след анализи. Дискриминирани сгради няма да има, каза министър Павлова.
36 са договорите сключени с общини до момента, каза още Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1431 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
koko606

2015.02.21 | 00:30

2
"Помен с чужда пита" Не става така пионерче на комунизЪма

2015.02.20 | 20:07

1
ЕХ..... мамка му стара............ЛИЛЯНО МОМЕ................знаеш ли как ми се................../някой друг да продължи мисълта ми/............

Добави коментар

Водещи новини