Димитров: Павлова покажи на БСП как се прави

  • 20 февруари 2015 12:39

  • 2873
  • 6
Димитров: Павлова покажи на БСП как се прави
©

Проблемът в България е, че има хиляди панелни жилища и че ни управляваше БКП. Кажете ми защо не се е санирало досега? Явно парите при управлението на БСП са потъвали по-добре. Това каза депутатът от Реформаторския блок Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от парламентарната трибуна.

Той призова министърът на регионалното развитие Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена да има публичност на всички договори и резултати. Днес енергийната ефективност е толкова голям дразнител за БСП, защото ще сложи точка на проектите за АЕЦ "Белене" и изграждането на нови ядрени мощности, защото ще ги обезсмисли.

"Павлова покажи на БСП как се прави", каза Димитров. Качвай информация на страницата на регионалното министерство, за да я видят всички, даде съвет той.

След изказването на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на последва ответна реакция от ляво. "Добре, че имаше БКП, за да има сега какво да санирате", изтъкнаха от "БСП лява България". Димитров благодари за кратката реплика и продължи:

"През дългите мандати на управление на ДПС и БСП нищо не беше санирано. Ако това управление беше продължило хиляди хора щяха да останат на улицата, защото блоковете им се рушат. Това, че 20% от старите блокове ще се обновят е добър резултат, подчерта Димитров и допълни, че отнякъде трябва да се започне.

Според него това е единственият начин да се намалят сметките за ток и парно. Димитров заяви, че санирането дразни определени парламентарни групи, защото се притесняват, че хората ще разберат каква е разликата между прахосаните милиарди за Белене и санирането. Това е разликата между лявото и дясното управление. Трябва да се види какво е било преди и какво е сега, отбеляза Димитров

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2873 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ххх

2015.02.22 | 00:04

6
А пък ти и покажи какво правиш на Боко

2015.02.22 | 00:04

5
От zadnikat. си съвети не искам.До сега той само ме е излагал, затова се скривай синьо нищожество.
Пиги Павлова

2015.02.22 | 00:04

4
От задникът си съвети не искам.До сега той само ме е излагал, затова се скривай синьо нищожество.
Пиги Павлова

2015.02.22 | 00:03

3
От гъзът си съвети не искам!

2015.02.22 | 00:03

2
Каква наглост!!! Ние нали живеем в България г-н Димитров! Нали ние плащаме цялата сметка с приватизация, дългове, саниране ? Факт е къде се намира България след всички тези упражнения !!!!
ЯЛОВАТА волена ВЪВ КАЗАРМА НЕ Е ХОДИЛА хахахахахах

2015.02.22 | 00:03

1
ДО КАТО НЕ ИЗПУКА И ПОСЛЕДНИЯ КОМУНИСТ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини