Каракачанов към ДПС: Омръзна ни 25 г. да си разпасвате пояса и да преяждате с власт (видео)

  • 20 февруари 2015 10:12

  • 11991
  • 30
Каракачанов към ДПС: Омръзна ни 25 г. да си разпасвате пояса и да преяждате с власт (видео)
© Булфото

Кого ще съдите от тези, които преди 70 години вършеха масовите убийства, след като те вече са починали? Целта на законопроекта за промени в Наказателния кодекс за престъпленията на комунистическия режим, предложен от ДПС не е да се накажат тези хора, а да се вкара разделение в българското общество. Вие предлагате да отворим кутията на Пандора и да започнете да тормозите обикновени чиновници. Това каза съпредседателят на Патриотичмния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността от парламентарната трибуна.

Той посочи, че това ще отвори нови рани и ще се начертае нова разделителна линия в обществото. "Целта е да противопоставите обществото за да печелите политически дивиденти", посочи Каракачанов.

От ПФ признават, че има извършени престъпления по време на Възродителния процес. Но дали преди него нямаше хора, които работеха за турските служби? Нямаше ли атентатори, които взривиха майки с деца - за тях няма ли давност?, попита Каракачанов.

Стига с този двойнствен стандарт. Значи тези които са слагали бомбите във влака са невинни, а полицаят, който ги е заловил и ошамарил - не. Призовавам колегите от РБ и АБВ да не се подлъгват от законопроекта за антикомунизма и да не го подкрепят.

По законопроекта за неизбежната самоотбрана, предложен от "Атака", нека се абстрахираме от това кой го предлага и да го подкрепим. Не е нормално да има в населени места къщи, които са обирани по 10 пъти и собственикът, използвал оръжие срещу извършителите да е наказан. Не трябва да стимулираме битовата престъпност, призова Каракачанов.

Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно от ДПС обясни, че този законопроект цели да премахне давността по конкретни престъпления, а не за тепърва извършени престъпления. Той цели, ако има все още останали живи да им се потърси отговорност. Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на посочи, че с този законопроект се изпълняват искания на избирателите на ДПС, защото има незараснали рани. В същото време обвини ПФ за насаждане на разделение на нацията.

Тук ни изпратиха хората, на които им омръзна 25 г. една партия да спекулира с етническата толерантност, да си разпасвате пояса и да преяждате с власт. Може би някои хора го искат, но електроратът на други партии искат да се върне комунизма, но нека съобразяваме, че минаха 25 г. от тези събития. Това настройване на българи срещу турци трябва да спре, отговори му Каракачанов. Разделението е вашата хранителна среда и аз призовавам колегите си да не ви подкрепят.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11991 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
ГОБЛИН

2015.02.22 | 06:42

30
НАПУСНЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Г-Н КАРАКАЧАНОВ... САМО МОЖЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ, НО РАБОТА НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИТЕ!
bravo...

2015.02.22 | 00:29

29
Na Karakachanov
свободни да се назовем

2015.02.22 | 00:29

28
Стани, стани, юнак балкански, от сън дълбок се събуди. Срещу изедници душмански, ти българите поведи. Докле е мъничка змията, елате да се съберем, с крака да и строшим главата, свободни да се назовем. Да стане левът наш балкански, от него вятър да повей, та полумесец гейбераски под черен облак да тъмней. Да си развеем знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат вражи племена.
Аз

2015.02.22 | 00:29

27
Много турски свине в тоя сайт бе...Я към анадола, боклуци продажни....
AvB

2015.02.22 | 00:29

26
Последно !!! Възродителния процес не е самоволно измислен от БКП, а е отговор на подготвяно възстание в Разградско и регионите около него!! Доган и сегашните ДПС-ри обаче издават на ДС какво се пече и така БКП разбива намеренията на време! За да запази Доган от гнева на "българските турци" и за да покаже на българите, че има дисциплина Сокола и Ко влизат в панделата !!! Ето това е самата истина за Възродителния процес иначе Югославия щеше са стане с 10 години по-рано и да започне от тук!!!
Волен Сидеров

2015.02.22 | 00:29

25
ВМРО са расисти
Тука е България

2015.02.22 | 00:29

24
България е от хиляди години и една единствена на света и кой не я обича и уважава да върви п.|.утка си майчина!!!Границите са отворени!Тук се пише,чете и говори на официялен и единствен Български език!
НОНА

2015.02.22 | 00:28

23
ДПС---ВРАГ НА ДЪРЖАВАТА НИ---РАБОТЯТ УСИЛЕНО И БЕЗМИЛОСТНО 25--ГОДИНИ ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!ДА СЕ ЗАБРАНИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ !ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ,КЪДЕТО ИМА КРАЖБИ ,БЕЗЗАКОНИЕ И ЗАТРИВАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО НИ!

2015.02.21 | 23:59

22
Коалицията „Булгартабак“: Прасе, Сокол и Буда.Цигареният холдинг остава невидимият трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ, който все повече се откроява като истинския управляващ страната.Според запознати със сделката зад цялото ято офшорки стоят освен вече свързваният с „Булгартабак“ ДПС депутат Делян Пеевски, двукратен премиер, котарак-културист, който е и личен приятел на премиера, и почетен председател на етническа партия. Героите със сигурност са разпознаваеми. Това, което остава скрито години след раздържавяването на цигарения холдинг, е как „Булгартабак“ успява да играе ролята на невидимия трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ. Тандем, който все повече се откроява като реално управляващ страната за сметка на широко прокламираната голяма коалиция. Сделката по приватизацията и последващата смяна на собствеността в мажоритарния акционер в „Булгартабак холдинг“ е описвана и разказвана може би десетки пъти. За да е ясно мястото на нашите политико-физкултурни герои, е редно да я опиша пак.
Солен Видеров

2015.02.21 | 23:41

21
браво глупаци защитавайте братята от ДПС

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини