Бойко Борисов: Екстремисти и социалисти обещават звезди. Аз - магистрали

  • 14 октомври 2011 09:38

  • 4365
  • 27
Бойко Борисов: Екстремисти и социалисти обещават звезди. Аз - магистрали
©

Популизмът, екстремизмът, социализмът са движения, които лесно обещават – и солта в морето, и звездите в небето – каквото поискаш. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г при откриването на изнесеното заседание на ЕНП в София.

Убеден съм, че с тази подкрепа, която имаме от Европа, България ще изглежда по друг начин и то не в светлото комунистическо бъдеще. Неудобно ми е в 21 век да обясняваме, че магистралата е нещо важно. Кандидатите за членство в ЕС първо си правят инфраструктурата, а после кандидатстват в общността, подчерта Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ако като нация не се възползваме от еврофондовете, нищо добро не ни очаква, каза Борисов и посочи, че затова ни трябват тези 20 % кофинансиране и поне 1.5 млрд. лева да отделим от бюджета.

Другият вариант е да увеличим с 10-15 лева пенсиите и да продължим по същия начин – застой, мрак и млади хора, които се избиват по тесните пътища на България, убеден е премиерът. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подчерта, че нашата страна има най-ниски данъци, най-нисък дълг в Европа, 100 % изпълнени критерии за Шенген, европейските граждани спят спокойно, защото европейската граница се пази по най-добрия начин. И добави сред позитивните черти на управлението вътрешната и финансова сигурност, ангажимент към европейската кауза и  прогнозируемо правителство.

Последвайте канала на

Novini.bg
4365 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар

2011.10.20 | 21:36

27
Даа, форумецо ЧАВКА, козината си и и нрава не си мениш нали, щото аргументи бронебойни (които да могат да пробият гранитното ти чело) няма открити! Е, хайде, приятелче жарко, остани си насаме с твоите си истини, хипотези и/или интерпретации на реалността, която въпреки теб е все пак МАГИЧЕСКА, ВЪЛШЕБНА, пълна с добрина и възможности! А, и още едно нещо, помни, че светът действително е голям и спасения те дебнат отвсякъде, само не забравяй броеницата!-)))
AJ4A

2011.10.20 | 21:36

26
Остави го, няма смисъл. Сигурно много добре знае кой го храни и като вярно кученце цял живот ще целува ръката, която го храни. Ако беше малко пове образован и/или кадърен, щеше да има малко по-голямо себеуважение и стремеж към и съвършенство, а ако човек се стреми към съвършенство, няма как да пропагандира за .......... такива особи, за които тоя се скъсва да пропагандира. Големите "играчи" животът така ги "наиграва", че на стари години дрънчат тенджери и тигани и викат много сме, млади сме, гладни сме и т.н. и са готови до гроб да отстояват губещата кауза, само и само да не лъсне колко жалки са били и колко напразен е бил животът им. Другарю болшевишки агитатор, разбери най-после, че никой не е фен на ГЕРБ, Б.Б.,, Р.П., Ц.Ц., стига си се опитвал да убеждаваш хората, че едва ли не всички комунистите са мразени само от Герб и нейните привърженици. За мен ГЕРБ е нюанс на тъмно-червените, така че ....... дали ще е Бойко или Станишев, резултатът е все един и същ за България. Доказателство е твърдението на агронома Яне, че Плевнелиев се е ползвал с опеката на спец-службите ни по това време - времето на комунизма. Какъв да е той тогава????

2011.10.20 | 21:35

25
Ей, ти си един досадник ентеуектуален, който не си пие хапчетата и поради това ДРАЗНИ!!! Искам да разкажа на другите нещо интересно за теб! Ти плагиатстваш, мили, думички стилистика, взаимстваш изразни похвати, тон, дух, контекст с цел измама - ако можеш да привлечеш определена, нарочена от тебе "таргет одиънс" към твоята глупава кауза, която вчера обясних, че представлява "дървен камък" или борба с политическия враг... като не се борим с него, заемайки високо интелигентна, но куха по същество поза! Няколко примера за плагитстване - обръщения към Българите (написани с голямо Б - нещо, което претендирам, че въведах аз в този сайт след събитията в Катуница), "това, че времето ни на нас ни изтекло" (на "комунистите" - изразена/акцентуирана, но напрактика симулирана фиксация; начин на композиране на изреченията, които преследват леекичко да наподят изказ и стилистика, които поначало са ти чужди! Добави към това опити за "дълбочинно" интелектуално "летене" и прочее подобни трели; грандомански аспирации и обидни генерализации и т.н. и т.п. Само гдето иманентната ти простащина лъсва като въшка кацнала на наакано розово маймунско дупе и това са думички като "гомнохвъргач", "кух педал", "червени гъзове" и пр., които издават истинския ти неподрправен пиетет към просташкия изказ на войнстващия, озлобен невежа, едвам поприкрит с някакъв неестествен нео-"антикомунизъм" (опит за самолегитимация?)- образ вече добре разработен от и прилепнал плътно на генерал-лейтенант от МВР Боко Тиквата! Ти си един образ безподобен - тъжен, но и отвратителен в своите безпочвени претенции и аспирации за право на насаждане на домораслите ти "правди". Разбери - светът не започва вчера и от теб, и той в никакъв случай не е двумерен! Да се пъниш и плюнчиш няма смисъл, само олекваш и ставаш смешен, досаден и отблъскващ! Аз лично те подозирам, че си някакво психологическо "светило", което работи за правителството на ГЕРБ! Как - като насаждаш чувство на безнадеждност, обреченост и предопределеност! ТОВА НЕ Е ИСТИНСКИЯТ ЖИВОТ! Имам чувството и, че си завистлив и ревнив към всички , които се осмеляват да не са съгласни с твоите доводи! Заедно с това твоите контрааргументи са смехотворни и НЕПРИЕМЛИВИ като мотивация.
кибрит

2011.10.18 | 17:46

24
ТОЧНО ТАКА ГОСПОДИН БОРИСОВ НО ЗА ДА МОГА ДА ДОЧАКАМ МАГИСТРАЛИТЕ ВИ МИ ТРЯБВА ХХХХЛЯБ И ТОПЛО ,НА СИНА МИ МИ МУ ТРЯБВА РАБОТА ЗА ДА ИЗУЧИ ДЕЦАТА СИ ДЕТО ВИЕ ТОЛКОВА МНОГО ИМ ПОМАГАТЕ ПЪК И ИСКАТЕ ДА СА ВИШИСТИ.
AJ4A

2011.10.18 | 17:36

16
Обещават ни магистрали, обещават ни тротоари, вело алеи, зали за спорт и концерти и какво ли не още, само където никой не ни обещава ........ справедливост; защита на човешките ни права и свободи; защита на имуществото ни; защита на "плодовете" на труда ни; право не само на труд, но и на достойно заплащане на труда ни; право не само да гласуваме за спуснат ни отгоре кандидат, а да има реално за кого да дадем гласа си; щастливи и спокойни старини за възрастните хора, дали здравето си за народ и държава; не само модерни болници, а и реален достъп на всеки до модерно здравеопазване. Ние не искаме само пътища, а съвременни автомобили, с които да се движим по тези пътища. Ние не искаме да пътуваме по 400-500 км. шофирайки по 5-6 часа макар и по магистрали, а искаме по подобие на всички цивилизовани държави да вземаме разстоянията от по 400, 500 и повече километри, не шофирайки, а возейки се в модерни самолети и високоскоростни влакове. Ние не искаме да гласуваме комунисти и доносници на ДС да са лицето на държавата ни, а учители по физкултура да стават вицепремиери. Ние не искаме инженер-химиците да стават топ-банкерите на държавата; зъболекари да стават министри на околната среда и водите; агрономи да се изживяват като говорители на Върховна касационна прокуратура. Не искаме да ни обещавате България да се превърне в енергиен център на Балканите и Източна Европа, а обикновения българин да плаща по-скъпа енергия от гражданите на държави, които не са никакви центрове, а просто потребители на нашата енергия. На нас не ни трябват мега-проекти, гарантиращи мега-лапачката за власт-имащите. На нас ни трябват честни и почтени българи-патриоти, които да се ползват с народната любов, а не д бъдат избирани на всякакви избори не от любов към самите тях, а следствие изразената омраза към техния опонент! На нас ни трябват съдии, които да решават делата според българските закона, а не според това кой стои от другата страна на съдебните заседатели! На нас не ни трябват министри на финансите, които дават амнистия на богатите, за сметка на бедните; които дават осигурителна амнистия на хората с високи доходи, а след това пищят, че няма пари за здраве и пенсии; които събират авансово 100-те лева данък от наемодателите, а не събират хилядите, които фирмите дължат; които искат с конституционни промени да се гарантира данъчния рай по отношение на преките данъци и така да се гарантира спокойствието на големите корпорации! Ако ще си специалист само по строеж на магистрали, то вземи и стани шеф на Пътното, а не министър-председател, за който пост се изискват доста по-разнородни знания и най-вече умения!!!!

2011.10.18 | 17:42

23
А ВА, AJ4A, овчерино просД, а стига сра по форумите, писна ни, то да моиш да каиш нещо съществено, да тъ четат селяците, ама и тях ги оттегчи до смърт, с факта, че можеш да пишеш и сричаш. Пишъ ти на селяндурски жаргон, щоту видях, че от написънуто на нормален език, нищу ни вдявъш!!! Колку подразнени хора, трябва с теб дъ съ зънимавът, дъ съ усетиш и да фатиш пътя, за гората и дъ си глеаш стъдатъ??? Там приказвъй и пиши на воля!!!

2011.10.18 | 17:40

20
Борисов не е лош човек, обаче ситуацията е кофти, а той не е политик от високо ниво, а най-много средно и се чуди горкия какво да прави и какво да говори. И затова е избрал една общо-взето правилна тактика - мантрува за проекти и магистрали и другото му прави пас. Така поне звучи положително донякъде или поне се опитва. Аз лично го разбирам, то няма друга тактика която да му помогне, поне се опитва да не всява паника. Обаче неговите фенове в нета са толкова зверски прости, цинични и малоумни говеда, че му унищожават имиджа като скакалци. Какъв е смисъла Борисов да се мъчи да говори положителни неща, когато първия срещнат фен на герб почва да ругае, обижда и псува всички хора които живеят в България. Така дори някой човек да има симпатии към Борисов бива отблъснат грубо и просташки.

2011.10.18 | 17:41

22
Като се чуди толкова, защо драпа за президент, за кметове на герб и на следващите парламентарни пак ще драпат. За нас ли го прави?

2011.10.18 | 17:41

21
Бойко все едно говори и за себе си. Тези определения много точно го описват, понеже много неща обеща, а нищо не направи. Тия магистрали пък трябваше да струват по-малко, да са доста повече за тия години след като цялата страна гладува заради тях и трябваше да осигурят работа на българи защото имаме огромна безработица, въпреки че повечето работят навън и ако се върнат ще се види реалната безработица. И парите от тия проекти щяха да останат в България и да съживят икономиката. Но 100% всички асфалтобази и предприятия на държавата са продадени на техни хора, абе краде се на 5 нива вече преди да останат някакви пари за строене. Можем още 100 неща да им изброим против фалшивите им магистрали, но едва ли това ще ги спре да крадът. Кой знае и колко време ще мине преди да се разпаднат при условие че всеки ден се откриват по-нови и здрави материали за асфалтиране, но нали трябва да се крадът някак пари от строежа а и после да капе и от поддръжката, понеже крадените пари лесно се харчат. Г-н Борисов вие премиер на НАСКАР ли сте или на България и българският народ, който умира от глад , а досега реална файда от магистралите не е видял. И то в България в която всичко построено някога е продадено на 100% за 1/200 част от реалната му цена, по скоро откраднато. Не ви вярваме и не сме глупави. Накрая сигурно ще си плащаме и такса на някоя фирма за да минаваме по тях , въпреки че сме ги построили ние. както с ЕОН, и всякакви други простотии.
Георги

2011.10.18 | 17:39

19
Бойко, в желанието да се разграничи от комунистическото си минало, непрекъснато плюе другарите си. Циркаджия.
xa xa

2011.10.14 | 21:22

3
v toya forum ti si tcirgadziata Drugario i ostanalite slepi i tapi kompleksari!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011.10.18 | 17:39

18
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО БОЙКО БОРИСОВ МОЖЕ ДА ТИ ОБЕЩАЕ!

2011.10.18 | 17:38

17
Гербавите си зная само едно: Който не смята, че ние сме безгрешни и най-великите е комунист и подлежи на ликвидиция. Класическа тактика на другаря Сталин. Обаче да направят нещо полезно - не. Само обещания, обещания, обещания.
xa xa

2011.10.18 | 17:34

14
tuk smardi na gnilo, mnogo paplach mnogo marsha.... are lafete si s ogranichenite dumi s koito razpolagat malkite vi kuhi glavitci, toy Stanishkata Vi e dostatuchen, slaboumen kato Fenovete si!!!!!! :)

2011.10.18 | 17:34

15
Преди да се довлечеш не смърдеше, сам си го обясни. Ако не може питай любимия си тоталитарен вожд.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини