Цветанов: Исках да променя статуквото (снимка)

  • 14 февруари 2015 16:40

  • 4784
  • 30
Цветанов: Исках да променя статуквото (снимка)
©

„Не вярвам, че в една демократична и правова държава може да бъде осъден невинен човек". Това каза бившият вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод потвърдената 4-годишната осъдителна присъда, която получи от две инстанции за това, че не е разрешил шест пъти използването на СРС срещу бившия ръководител на БОП-Велико Търново Орлин Тодоров.

"През всичките тези години, участвайки в политиката, съм искал да променям статуквото, което задушаваше българския политически живот. В годините на прехода българските граждани живееха все по-зле, нямаше сигурност, имаше отвличания, изнасилвания и поръчкови убийства, имаше огромен трафик на наркотици, а България беше сочена като ненадежден партньор на ЕС. Аз тръгнах да се боря срещу тази тежка организирана престъпност и си спечелих много неприятели, както от средите на организираната престъпност, така и от нашите политически опоненти", заяви той.

Цветанов увери, че през всичките тези години е спазвал законите и благодари на бившите МВР министри - Йордан Соколов и Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, изказали се в негова защита. "Министърът трябва да гарантира нормалното използване на СРС и аз съм се съобразил с обективните причини и аргументите, изложени в мотивите на главния секретар", обясни действията си бившият министър на вътрешните работи.

Цветанов поясни, че най-голямата удовлетвореност за него е ежедневната подкрепата, която получава от българските граждани. „В телефонни разговори, есемеси, писма и лични срещи хората ме уверяват, че трябва да продължа напред и да не се притеснявам от нищо. Все пак трябва да вярваме в правораздавателната система. Пожелавам това да не се случва на никой друг", заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той направи коментара в село Арбанаси, където се провежда Петият зимен университет на Старейшини ГЕРБ (СГЕРБ).

„Винаги, когато има избори ГЕРБ ги печели, затова си спечелихме и сериозни врагове“, посочи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, при откриването на форума в в Арбанаси.

По думите му, след вота от 2014 година, толкова много партии са преминали 4-процентовата бариера заради ниската избирателна активност. Според него при активност около 55-60 % ГЕРБ щеше да има достатъчно депутати, за да състави самостоятелен кабинет. „С вота си българските гласоподаватели искат да дадат друго отношение между политическите опоненти. Това е един период, който допринася за изграждането на партия ГЕРБ и това да прави коалиционна политика“, заяви Цветанов.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че структурите са силата на ГЕРБ и те са тези, които са съхранили партията във времето, когато е била в опозиция. Затова, според зам.-председателят на ГЕРБ, форуми като този, на които се обсъждат политиките, провеждани от партията, са толкова важни. „Трябва да фокусираме работата си върху заздравяването на структурите“, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и очерта като задача за предстоящите избори ГЕРБ да увеличи присъствието си в местната власт.

Той благодари на кмета на Велико Търново Даниел Панов, че в първия си мандат е успял да положи отлични основи и да промени града към по-добро.

Петият зимен университет на Старейшините се провежда под надслов „ГЕРБ с втори управленски мандат – цели, задачи и предизвикателства“.

„Бяхме свидетели на невиждана медийна кампания срещу нашите лидери“, каза при откриването на форума председателят на СГЕРБ проф. Николай Андреев. Той припомни тоталната изолация, в която държавата попадна при управлението на кабинета „Орешарски“ и подкрепата, която световни лидери като Ангела Меркел и Жан Клод Юнкер са демонстрирали към Борисов.

„Нито една българска медия обаче не излъчи такива кадри, а те бяха водещи по всички големи световни медии“, каза проф. Андреев. По повод международното признание на ГЕРБ, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обяви пред присъстващите, че по време на визитата си в Мадрид е договорил с Испанската народна партия на предстоящите там местни избори, в листите за общински съветници, на избираеми места да има представители на българската общност.

Цветанов подчерта, че никоя друга партия, освен ГЕРБ не е правила това, това е ноу хау за българската политическа система.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4784 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
ппппппп

2015.02.16 | 08:04

30
Терка се бори,че стана част от него!!!!
idi

2015.02.16 | 08:04

29
Браво на Цветанов, Единственият който се опита да се пребори с червената мафия! За съжаление затова сега си пати.

2015.02.15 | 17:34

13
Червената мафия краде чрез документи докато мафията по принцип граби с оръжие в ръце като ГЕРБ

2015.02.16 | 08:03

28
ЦЕЦО нещо си се объркал сериозната престъпност за разлика от България в която всичко е пълен хаос е организирана освен отдавна е световно известна и се нарича мафия ( ТИМ,СИК,ВИС и Мултигруп) в ЕС и Америка последно мафиот ски престрелки по улиците имаше 60-те! ... а при нас минала седмица сети се сам кой сега е на власт!

2015.02.16 | 08:03

27
NA TAIA MAIMUNA MIASTOTO MU OTDAVNA E ZAD RECHETKITE

2015.02.16 | 08:03

26
Запали му се гъза и почна да реве ! Ти и Тиквата сте част от организираната престъпност ! Скапаняк !
!!!!!

2015.02.16 | 08:02

25
Това за което си осъден не е борба срещу а закрила на престъпник.Иначе изказа ти може може да разчуства човека
Киро Жарта

2015.02.16 | 08:02

24
Цецко, чакаме те!
в отговор на 23

2015.02.16 | 08:02

23
Дали хората на червената мафия като Маргините, ВИС, Брендо и Братя Галеви крадат с документи. Напротив - крадат с бой, рекет и убийства. Единствено Кобурготски и ГЕРБ направиха нещо до тук за тая държава. Макар че сега имам чувството че ГЕРБ вече неправят това, което трябва.

2015.02.16 | 01:28

22
Само за апартаментите мошенико заслужаваш повече от 4 години. За другите неща - отделно.

2015.02.15 | 07:56

11
Освен смях нищо друго не заслужаваш.Поогледай се и виж какво значи кражба.
На майка ти в устата, Цветанов!

2015.02.16 | 01:27

21
Една долнопробна фъшкия се изказа - наречена Цветанов! Тоз ли урод мръсен, на майка му в лайната да му го набия е тръгнал да бори престъпността бре! Ми, че той е образа на престъпността! Да се застреля в главата, ако наистина иска да се бори срещу нея! Парцал!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини