Георги Кадиев: Икономиката ни не работи

  • 13 февруари 2015 08:42

  • 1155
  • 4
Георги Кадиев: Икономиката ни не работи
©

Винаги, когато се гласуват ключови събития ДПС подкрепят ГЕРБ, коментира депутатът от БСП Георги Кадиев в студиото на сутрешния блок на ТВ7. ГЕРБ налага натиск срещу малкия и средния бизнес, категоричен е Кадиев.

Никой не ни е обяснявал защо ще се тегли такъв огромен заем, коментира социалистът Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Правителството иска 8 млрд. евро без да ни се даде време да прочетем договора от 160 страници. Как се реши точно тези четири банки да ни дадат заема, попита Кадиев.

С този заем ще се платят стари заеми, това е показател, че икономиката ни не работи и не можем да плащаме заемите си самостоятелно, категоричен е социалистът.

Негативните последици за България са, че може да влезем в гръцки сценарии. Нека не забравяме, че всичко рано или късно трябва да се плаща. Голямата критика срещу правителството е, че икономиката ни не работи, а за да заработи правителството трябва да подпомогне развитието й, обясни Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Подслушванията срещу буйните протестиращи, които хвърляха павета срещу парламента, е нещо съвсем нормално. Кадиев сравни  някои от протестиращите с футболните агитки, които принципно се следят от службите.

Последвайте канала на

1155 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Защо

2015.02.13 | 13:34

4
как да работи като дузина червени мошеници приватизираха и разграбиха всичко свесно в БГ.Това ако си го градил от нула и е твое и милееш за него щеше ли да го унищожиш за секунди.Бил съм свидетел как редови комунисти плачеха с глас за баба Вида,Капитан дядо Никола и други.Беше им мило защото с двте си ръце на празна поляна са започнали да го градят в продължение на деситилетия.А охранените дерибеи го скапаха за една петилетка.
леля ти

2015.02.13 | 13:34

3
Добро утро свато!Кадиев,казваш неща на които свидетели от години...
Мамицата

2015.02.13 | 13:34

2
То гръцки сценарий пак добре! Само ще мечтаем обаче за гръцки сценарий, докато на практика ни се готви сирийско/украински! Честито на Кадията!

2015.02.13 | 13:33

1
МАРШ В АМЕРИКА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини