Първанов за срещата на Станишев и Борисов: Напомня ми на едно кърджалийско кафе (видео)

  • 13 февруари 2015 08:09

  • 3643
  • 8
Първанов за срещата на Станишев и Борисов: Напомня ми на едно кърджалийско кафе (видео)
©

"Симпатична среща". Така президентът на Република България в периода 2002-2012 година и лидер на АБВ Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в нарече срещата между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в Брюксел.

По думите му, ако тя не напомня за целувката на "Цариградско шосе", поне напомня за едно кърджалийско кафе. Първанов отказа да коментира дали въпросната среща говори за бъдещи взаимоотношения между ГЕРБ и БСП.

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия разработката "Червеи". "АБВ не е силна по темата със СРС-тата", призна той, но напомни, че по нея се е изказал Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, който е експерт в тази област. Лидерът на партията изтъкна кои са силните страни на АБВ и поясни, че една от тях е темата за енергетиката. Въпреки това той заяви, че някой трябва да влезе в затвора, защото не може целият преход на страната да минава под знака на СРС-тата.

Първанов коментира и темата за Украйна, Русия и разположението на танкове на НАТО у нас. Той припомни, че през последните дни единствено АБВ е предложила позиция на парламента по темата, а всички останали са излезли с партийни декларации.  По думите му, не бива да се подценява ситуацията в никакъв случай. "България не трябва да бъде участник в една атака срещу Русия", категоричен е той. "Няма тема, която да засяга повече емоциите и чувствата на хората от тази за война и мир", добави Първанов и припомни, че когато са загинали войниците ни в Кербала, той, а не някой друг, е трябвало да се изправи пред майките в черно.

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в коментира лявата и дясната политика и позициите на АБВ. По думите му, присъствието на Ивайло Калфин в кабинета "Борисов 2" е знак, че за АБВ е от огромно значение воденето на лява политика. Той напомни, че разликата им с БСП е, че не правят празни обещания.

Президентът описа и първите 100 дни на кабинета "Борисов 2". Той ги нарече "100 дни на стабилизиране с много съмнения и колебания".

Последвайте канала на

Десислава Станева
3643 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
българин

2015.02.13 | 16:28

8
А ТИ МАЛКО ЛИ РЯЗАНИ КАФЕТА ПИ КОЙ НАПРАВИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ? ЛИЦЕМЕР, МРЪСНИК, АМА ТАКА Е ВСИЧКИ ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ БСП СА ТАКИВА МРЪСНИЦИ.

2015.02.13 | 16:28

7
СТАНИШЕВ СЕ ЗАЛЕПИ ЗА БОЙКО, БОЙКО Е ПРЕМИЕР И СИ ВЪРШИ РАБОТАТА.
Бийко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.13 | 16:21

6
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има.
гошо

2015.02.13 | 16:21

5
Тиквата е готов и с Диня да се ашладиса в коалиция,само и само да е в играта и да бумти еропроекти.
Историкът от Сирищник

2015.02.13 | 16:21

4
Седефчо! Някои хора ги канят в Брюксел, а други явно им завиждат, така по български, по селски, както ние си можем. Да те бяха поканили и теб да защитиш някои български интерес, ама не. Кофти работа. В Европа никой не знае за теб. Майче и социалистите в Европа не те приеха, не стнахте членове на ПЕС. И то какво ви остана. Да отидете при Разбойко Тиквата.
путев

2015.02.13 | 16:20

3
КУТЕВСКИ НАСРАНИ ИЗРОДИ ...НАЛАЗИХА

2015.02.13 | 15:34

2
3 и 4 са драскачи на коалицията бсп-дпс-атака-бареков. Да сте видяли да пускат драскачи, да пишат един срещу друг . По телевизията е друго. 3 и 4 вие сте мошенници като господарите си.

2015.02.13 | 11:22

1
Гейбери, вашият вожд е жената в коалиция Бостан.

Добави коментар

Водещи новини