Кунева: 63% от местата за бежанци за заети

  • 06 февруари 2015 12:11

  • 1109
  • 3
Кунева: 63% от местата за бежанци за заети
©

По време на парламентарния контрол вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отговори на въпрос относно ограничаване и управление на рисковете, произтичащи от пребиваването на територията на страната на нелегални имигранти и лица, търсещи и получили закрила в Република България.

Ускорено е изграждането на временното съоръжение по границата с Турция, каза тя.

Заедно с Кафлин и екипът им е сложен ред в хаоса в държавната политика по имиграцията.

От 4-ти този месец е създаден Единен национален съвет по миграция и емиграция, такъв орган досега не е имало. В новия съвет участват всички министерства и представители на служби за сигурност. Усилията ни с вицепремиера Калфин са обединени, увери Кунева.

Анализът към момента не изключва да се увеличи миграционния натиск. 63% са запълнени местата в миграционните центрове, каза Кунева.

В случай на голям приток на бежанци ще се командироват нови служители към държавната агенция за бежанците, но към момента нищо не налага това, каза зам.-министър председателят.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1109 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
григор

2015.02.06 | 19:36

3
новата задачка от господарите на госпожата е да ни убеждава, колко е добре да приемаме и интегрираме бежанците, за да не искат да ходят в други страни

2015.02.06 | 19:36

2
Kuneva,prestanete s bumashtinata i praznosloviata,a pribirajte balgarite ot Ukrajna!
а де

2015.02.06 | 17:47

1
Малко капацитет ви е останало. Ако има голяма бежанска вълна какво ще правите. Сложихте капан на хората със санирането, ама се получи засечка и сега почнахте да се безпокоите от бежанската вълна. Хората за нищо вече не ви вярват. Това тайно шушу-мушу, дето го правите с американците вече ви праща на бунището. Разбирате ли, че вече не представлявате хората, които ви избраха.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини